Şifrem?
145 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Eski Belediye Başkanı İsmail Ok’tan Açıklama
Balıkesir eski Belediye Başkanı İsmail Ok, yaptığı basın açıklaması ile Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı’yı sert bir dille eleştirdi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Balıkesir eski Belediye Başkanı MHP’li İsmail Ok yaptığı basın açıklamasında Ramazan ayı içerisinde AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’un MHP’li Belediye döneminde yapılan icraatlarla ilgili yalan ve yanıltıcı açıklamalarda bulunduğunu söyledi. Ok, "Şahsım Hotaşlar köyü doğumlu. Çiftçi bir ailenin çocuğuyum. Alın teriyle evine helal ekmek götüren bir anne babanın evladıyım. Eşim Nesrin hanım da yaklaşık 26 yıldır da Balıkesir’de değişik okullarda gençlerimizi yetiştiren bir öğretmen. Şimdiye kadar boğazımızdan haram lokma geçmedi. Bizler de 2 evladımızı bizi yetiştiren anne babalarımız gibi yetiştiriyoruz. Ne ben ne eşim ne de evlatlarımızın boğazından asla haram lokma geçmedi" dedi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı’nın MHP’li Belediyeyi 2009-2014 yılları arasında 52 milyon TL zarara uğrattığı ifadelerine değinen eski Başkan İsmail Ok, "Poyrazlı’nın anlayabileceği şekilde kısa ve öz konuşacağım. Bunlar parayı çok sever. Mahmut Poyrazlı’nın şu an da devlet ellerinde, belediyeler ellerinde, bütün dosyalar ellerinde. Hemen gerekli hazırlıkları yapsın. Kendisi bir avukat. Avukat masrafları ve mahkeme masrafları dahil olmak üzere helal kazancımızdan bunları karşılayacağım. Benim hakkımda suç duyurusunda bulunsun" şeklinde konuştu.

Ortada bir soygun varsa bunun delilleri ile ispat edilmesi gerektiğini söyleyen Ok, "Eğer biz Belediyeyi soyduysak, bu soygunu gerekli evraklarını ve belgelerini hazırlayıp savcılığa suç duyurusunda bulunsun. Ama buna rağmen bize soyguncu diyenler gerçek soygunculardır. Eğer soyguncu arıyorlarsa aynaya bakacaklar. Soyguncu arıyorsa Edip Uğur’a baksın." dedi.

MHP’li Belediye döneminde kendi yaptıkları ve AK Partili Belediyelerin yaptığı ödemeleri örnek gösteren İsmail Ok, "Biz 5 yıl da ne ödemişiz örnekleme yapacağım. Balıkesir’in yaklaşık 270 bin nüfusu var. Balıkesir Belediyesi 58 ayda 42 milyon 530 bin 796 TL ödemiş. AK Partili Beykoz Belediyesi’nin bizden 57 bin az nüfusu var. Onlar 51 ayda 76 milyon 122 bin 795 TL ödemiş. Balıkesir Belediyesi’nin neredeyse 2 katı. AK Partili Trabzon Belediyesi’nin 243 bin nüfus var. 40 ayda ödediği para 50 milyon 138 bin TL. Bizden yine yaklaşık 35 bin daha az olmasına rağmen. Bunlardan en çarpıcı olanı ise Elazığ Belediyesi. 350 bin nüfusu var. 56 ayda 136 milyon 932 bin TL ödemiş. Bunlar Devletin arşivine girildiğinde herkesin görebileceği belgeler. Biz Balıkesir Belediyesini soyduysak onlar belediyeleri talan etmiş. Eğer biz Balıkesir Belediyesini zarara uğrattıysak Allah hesabını bizden sorsun." şeklinde konuştu.

Fırıntaş’ın zarara uğratıldığı söylemlerini değerlendiren Ok açıklamalarının devamında şunları söyledi, "Fırıntaş yönetimini ibra etti. Sayın Edip Uğur’un bundan haberi yok herhalde. Niye suç duyurusunda bulunmuyorsun. Fırıntaş’ın bütün dosyaları 2.5 yıldan beri savcılıkta. Daha dava açılmadı. Çünkü bir şey yok. Fırıntaş zarar etmişmiş. Fırıntaş yüzde yüz Belediyenin. Fırıntaş kime iş yaptı. Belediyeye. Fırıntaş ucuz iş yaptıysa Belediye kazandı. Bu da ne demek oluyor paranızı sağ cebinizden sol cebinize geçirirken zarar mı ediyorsunuz. Alparslan Spor Türkeş Kompleksi zarar ediyormuş. Bunların sadece para akıllarına geliyor, bizim de ilk önce hizmet aklımıza geliyor. Sosyal ve kültürel faaliyetlerde kar amacı güdülmez, hizmet amacı güdülür. O zaman tüm parkları kapatın"

18.08.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Eski Belediye Başkanı İsmail Ok’tan Açıklama

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi