Şifrem?
69 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ünlü Yapımcı Güner Namlı Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi
Türkiye’nin en ünlü film yapımcılarından ve eski tiyatro oyuncularından Güner Namlı, doğup büyüdüğü Ayvalık’ın Altınova Mahallesinde bulunan Hacı Bayram Veli Camiinde kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Bugüne kadar televizyon ekranlarının unutulmaz dizi filmleri; Bizimkiler, Şehnaz Tango, Perihan Abla, Tanrı Misafiri, Kızlar Yurdu gibi klasiklerinin yanı sıra, Hasip ile Nasip gibi birçok ünlü sinema ve reklam filmlerinin yapımcılığını üstlenen 76 yaşındaki Güner Namlı, önceki akşam aniden fenalaşarak, Edremit’teki özel bir hastanede tedavi altına alınmasına rağmen hayatını kaybetti.

Namlı’nın cenazesinde; çok sevdiği eşi Aysel Namlı ile tek evladı olan Ali Namlı’nın yanı sıra; Ünlü sinema sanatçısı Perran Kutman, Yaklaşık 13 yıl ekranlarda yayınlanmasıyla bugüne kadar en uzun süreli yayınlanan dizi olarak bir rekor kıran ‘Bizimkiler’ dizisinin başrol oyuncusu ve dizide ‘Ali’ karakterini canlandıran Atılay Uluışık, yapımcı yönetmen Taner Akvardar, ünlü sinema yönetmeni Zafer Par, Güner Namlı’nın ortağı Umur Bugay, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği’nin (IPRA-International Public Relations Association) 2014 yılı Dünya Başkanı Dr. Zehra Güngör, Yargıtay Onursal Baş Savcısı Sabih Kanadoğlu, İşadamları Halil Bezmen, Köklen Sabuncugil, Ankara Vali Yardımcısı ve eski Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Küçükköy’ün eski Belediye Başkanı Mesut Ergin, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Asım Sürer, SODEV Genel Sekreteri Mehmet Tüm, Ayvalık’ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Cenazede ünlü yapımcı merhum Güner Namlı’nın biricik eşi Aysel Namlı’nın bitkin hali dikkatlerden kaçmazken, Namlı’nın cenazesi kılınan öğle namazının ardından gözyaşlarıyla Altınova Kabristanına defnedildi.

Cenaze törenine İstanbul’dan gelerek katılan ünlü oyuncu Perran Kutman, 49 yıllık yakın dostu olan Güner Namlı’yı kaybetmekten duyduğu üzüntüyü ifade ederek, “Ne yazıkki yakın dostlarım bugün olduğu gibi birer birer bizleri terk ediyorlar. Üzüntüm sonsuz” diye konuştu.

Türkiye’de en uzun süreli yayınlanan ve yapımcılığını Güner Namlı ile Umur Bugay’ın üstlendiği ‘Bizimkiler’ dizisinin Ali’si; Atılay Uluışık ise, diziye 19 yaşındayken başladığını ve diziyle büyüdüğünü ve bu süreçte dizi filmin yapımcıları Güner Namlı’dan büyük destek gördüğünü söyledi.

Cenazede bulunan Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği’nin (IPRA-International Public Relations Association) 2014 yılı Dünya Başkanı Dr. Zehra Güngör ise, Namlı’nın yeğeni olduğunu belirterek, “Benim bugün bu noktalara gelebilmemin en büyük sebebi Güner Namlı idi. O’na çok şey borçluyum” dedi.

Ayvalık’ta kültür ve sanat alanının yanı sıra eğitime verdiği desteklerle tanınan, ilçede yoksul vatandaşlara gizlice yaptığı ekonomik katkılarla fakir ailelerin ’Aysel Ablası’ olarak nitelendirilen, ’Vatandaşın Yeri’ adlı halka açık sosyal dükkanın sahibi Aysel Namlı’nın da eşi olan Güner Namlı’nın yaşamını yitirmesi başta Yeşilçam camiası olmak üzere sanat dünyasını üzüntüye boğmuştu.

22.09.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler
08.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ünlü Yapımcı Güner Namlı Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi