Şifrem?
168 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı Sezonu Açtı
Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü bayan voleybol takımı Kurtdereli Kapalı Spor Salonu'nda sezon açılışı yaptı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Açılış maçında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Bolu Belediyespor'a 3-2 mağlup oldu.
Sezon açılışında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Voleybol bayan takımı, Bolu Belediyespor ile lig öncesinde son hazırlık maçına çıktı. Açılışa Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Voleybol Şube sorumlusu Mesut Eray, Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube sorumlusu Ömer Marmaralı, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan, Bolu Belediyespor Şube sorumlusu Gökhan Yaman ve çok sayıda sporsever katıldı. Açılışta saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, kürsüde sporculara ve seyircilere hitap etti. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'un 15 branşta sportif faaliyetlerini sürdürdüğünü dile getiren Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, "Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un destekleri ile gençlere sporu sevdirmek ve her türlü olanaklardan onları faydalandırmak istiyoruz. Tüm sporcu kardeşlerimizin sağlıklı bir sezon geçirmelerini diliyorum. Sezonumuz hayırlı uğurlu olsun inşallah" dedi. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Voleybol Şube sorumlusu Mesut Eray da Belediyespor Voleybol takımına karakterli ve Balıkesir'e yakışır sporcuların alındığı söyledi. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da "Bu sezonun kazasız belasız geçmesini temenni ediyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Hazırlık maçı öncesinde; Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bolu Belediyespor Şube sorumlusu Gökhan Yaman'a, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Bolu Belediyespor Voleybol Takım Kaptanı Deniz Çetin Saraç'a, Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube sorumlusu Ömer Marmaralı da katkılarında dolayı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan'a çiçek takdim etti.

İlk sette karşılaşmaya Aysun'un etkili smaçlarıyla başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Mola sonrasında iyi oyununu sürdüren Mavi-Beyazlılar ikinci teknik molaya da 16-9 önde girerek ilk seti 25-16 kazandı. 2.sette karşılıklı sayılarla başlayan ikinci setin ilk teknik molasına Bolu Belediyespor 8-6 önde girdi. İkinci teknik molanın ardından 5-2 seri yakalayan Büyükşehir Belediyespor 11-10 öne geçse de Aliona'nın blok sayılarıyla etkili olan Bolu Belediyespor, 4-0'lık seri ile durumu 14-11'e getirip temsilcimizi molaya zorladı. Mola sonrasında toparlanan Mavi-Beyazlılar 2.teknik molaya 16-15 önde girdi. Her iki takımında set sayısı kullandığı ikinci set 28-26 temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi ve Balıkesir Belediyespor 2-0 öne geçti. 3.sete Deniz'in etkili maçlarıyla başlayan Bolu Belediyespor ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Molanın ardından 4-0 sıfırlık seri yakalayan temsilcimiz skoru 8-8'e eşitledi. Bu dakikadan sonra Deniz ve Aliona'yı iyi kullanan Bolu Belediyespor ikinci teknik molaya da 16-13 önde girdi. Yakaladığı farkı iyi kullanan rakibimiz 3. seti 25-19 kazanarak setlerde durumu 2-1 yaptı. 4.setin ilk bölümünde servis karşılamada sorun yaşayan temsilcimiz, Aliona'yı durduramadı ve ilk teknik molaya 8-7 geride girdi. Molanın ardından oyunda üstünlüğü ele alan Bolu Belediyespor, Ceren ve Bahar ile bulduğu sayılarla farkı açtı ve ikinci teknik molaya da 16-10 önde girdi. Moladan sonra hücumda ve blokta sorun yaşayan Büyükşehir Belediyespor seti 25-18 kaybetti.

Bolu Belediyespor tie-break setine Ceren ve Bahar'ın sayılarıyla 5-0 önde başlasa da, Büyükşehir Belediyespor Tülin'in blokları ve Selin'in etkili smaçlarıyla skorda dengeyi yakaladı. Ancak alan değişimine Bolu Belediyespor 8-5 önde girdi. Son bölümde iyice oyundan düşen temsilcimiz tie-break setini 15-5 kaybetti ve salondan 3-2 mağlup ayrıldı.

08.10.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı Sezonu Açtı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi