Balıkesir'de et ve et ürünlerinde kalitesi hizmetleriyle bilinen Palaz Et, cumartesi günü Palaz Et Restruantı dualarla hizmete açtı. Açılış konuşmasını yapan işletme sahibi Özgür Palaz: 'Mesleğimizde 3 kuşağız, dedemden babama, babamdan sonra ben devam ediyorum. Ailece 1957 yılından beri et sektöründeyiz. Bu zaman kadar çiğ et satışımız vardı. Ancak bundan sonra restaurant hizmetine de başladık. Kendi imalatımız olan etleri işleyip burada satacağız. Burada geniş kapsamlı bir mekan oluşturduk. Restaurantımız iç ve dış salon olmak üzere 2 bölümden oluşmaktadır. Toplam 200 kişilik olan restaurantımuzda özel bir VİP salonu da bulunmaktadır. Ayrıca çocuklar içinde oyun salonu oluşturduk. Burada alakart çalışıyor, özellikle dana, kuzu köfte ve dünya mutfağı ağırlıklı bir menümüz var. Amacımız müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlamak.' dedi
"ÖRNEK İŞLETME"
Açılış kurdelesini görkemli bir törenle Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Sanatçı Altay ve İşletme Sahibi Özgür Palaz birlikte kestiler. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur, Palat Et Lokantasının örnek bir işletme olduğunu dikkat çekerek "Rızkın onda dokuzu ticarettir, ticarette cesarettedir. Palaz kardeşler bugün örnek bir et restaurant hazırlamışlar. Bu tür tesisler hem kaliteyi getiriyor hemde istihdam sağlıyor. Kendilerine teşekkür ederim. Balıkesirimize hayırlı uğurlu olsun" diyerek açılışı yaptı.
19.01.2015