Şifrem?
93 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Bozkurtların Dirilişi Konseri
Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Edremit Ülkü Ocaklarının düzenlediği “Bozkurtların Dirilişi” Konseri büyük bir coşkuyla Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezinde gerçekleşti.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Konsere Körfezden ve Balıkesir merkezden binlerce kişi katıldı. Gece Açılış Konuşması yapan Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Halil Görmen, ilk başta protokol ve gelen misafirlere teşekkür konuşmasının ardından, “Bu gece öyle afaki ve beyhude bir gece değil. Bu gece; bir olmanın, diri olmanın gecesidir. Bu gece Türk milliyetçilerinin Kuvay-i Milliye’yi başlattığı ve tüm dünyaya verdiği güçlü bir nefes bu nefes sultan Alparslan’ın, Malazgirt’ten, Fatihin İstanbul’dan, Mustafa Kemalin Samsun’dan, başbuğumuzun zindanlardan dirildiği kutlu bir diriliştir. Bu diriliş mazlumların yanında Yunus, zalimlerin karşısında yavuz, onurlu ve şuurlu duruşlarıyla, ben Türküm diye haykıran Türk milliyetçilerinin dirilişidir. Bu diriliş Türklüğünden utananlara inat, varlığını edebiyetten sürdürecek olan millet ve ülkü sevdalılarının dirilişidir. Bilge Kaan’ın Otağı, Alparslan’ın kapıyı aralayışı, Şeyh Edabali’nin Duası, Nihal Atsızın Türklüğü, başbuğumuzun çağrısı büyük Türkiye ülküsüdür. Kıymetli misafirler son dönemlerde ülkemizin milli onuru ve üniter yapısı yok edilmeye çalışılmakta. açılım adı altında milletimiz ayrıştırılmakta ve ötekileştirilmektedir.1000 yıllık kardeşliğimizi dinamitleyerek etnik ve köken çatışması körüklenmektedir. Ancak unutulmamalıdır ki, Yavuz’da bizim, İsmail’ de bizim’dir. Değerli dava arkadaşlarım bir konuya daha değinmek istiyorum. Ülkücüler olarak bizim en çok ihitiyaç duyduğumuz şey birlik ve beraberliktir. İşte tam bu noktada rahmetli başbuğumuzun kuvvet birlik ve beraberlikten doğar sözünü hatırlamalıyız. Milletimizin yaşadığı bütün felaketler, birlik içinde yaşayamadığımızdandır. Tıpkı günümüzdeki gibi, bencillik, millet hizmetinde en büyük tehlikedir. Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için olmalıyız. Bahsettiğim ülkücü irade; fanatiklerin, sempatizanların değil. Samimi ve inanmış ülkücülerin omuzlarında yükselecek ve iktidar olacaktır. Bu geceye katıldığınız için sizlere tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım. Allah türkü korusun ve yüceltsin” dedi. Edremit Ülkü Ocakları Başkanının ardından Balıkesir İl Başkanı Kürşat Can Ateş Gecenin anlam ve önemi belirten bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından liseli gençler şiir okudu ve Körfezimizin tanınmış halk oyunları ekibi yöresel oyunlarıyla gece renk kattılar. Edremit Ülkü Ocakları Gecesine yardımlarından dolayı Hüsnü Erkan, Fevzi Songur’a teşekkür plaketleri verildi. Plaketlerin ardından açık arttırma gerçekleşti. Sahneye çıkan Genel Merkez Sanatçısı Osman Öztunç sevilen parçalarıyla salonu yer yerinden oynattı. Binlerce kişi tek bir ağızdan şarkılara eşlik etti ve tekbirler atarak gece son buldu. Geceye MHP Milletvekili adayları, Balıkesir MHP İl Başkanı Argun Atıcı, Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kürşat Can Ateş, Edremit MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Karabulut, Edremit Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Barış Kurt, Meclis Üyeleri, sendika ve oda başkanları, MHP İlçe Başkanları, İlçe Ocak Başkanları, İl Kadın Kolları, İlçe Kadın Kolları ve çok sayıda iş adamı katıldı.

20.04.2015

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Bozkurtların Dirilişi Konseri

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi