Şifrem?
121 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ak Partili Vekil Aydınlıoğlu, 'Başkanlık Sistemi Türkiyeyi Uçuracaktır'
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, 7 Haziran genel seçimleri için yeniden milletvekilliğine aday olduğu Balıkesir’de çalışmalarını hızlandırdı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Bu kapsamda Edremit Körfezi ilçelerine yönelik ziyaretlerde de bulunan Aydınlıoğlu’nun, Ayvalık etabında ise vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğü gözlendi.

Ayvalık’ta Ak Parti İlçe Başkanlığı önünde vatandaşlara yapılan lokma hayrına katılan Ali Aydınlıoğlu daha sonra AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp ve ilçe yöneticileriyle birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Bölgenin en büyük pazarı olarak bilinen Perşembe pazarında tezgâh açan esnaflarla görüşüp, hallerini hatırlarını soran Aydınlıoğlu, daha sonra ilçedeki dükkan sahibi esnafı da ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Ziyaretleri sırasında Ayvalık Sözcü ve Medya Ayvalık Gazetelerini unutmayan Ali Aydınlıoğlu, Sözcü Gazetesi’nde verdiği kısa molada 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Balıkesir’de ki seçim aritmetiğini analiz etti.

AK Parti’nin yurt genelinde olduğu gibi Balıkesir’de milletvekili aday adayları arasında hassas temayül yoklamaları yaptırarak adaylarını belirlediğini kaydeden Ali Aydınlıoğlu seçim çalışmalarına son derece heyecanlı başladıklarını belirlenmesiyle Bandırma’da çalışmalarına başladıklarını ifade eden AK Parti Balıkesir Milletvekili 3. sıra adayı Aydınlıoğlu, hazırladıkları çalışma programında her ilçede bir seçim ofisi kurmaya çalışıp, bir yandan da seçim propaganda araçlarının giydirilmesi için tatlı bir telaş içinde olduklarını kaydetti.

“GEÇTİĞİMİZ SEÇİMLERDE CHP’YE BORÇ VERDİĞİMİZ 1 MİLLETVEKİLİNİ BU SEÇİM GERİ ALACAĞIZ”

Geçtiğimiz genel seçimlerde Balıkesir’de CHP’te bir milletvekilini borç olarak verdiklerini belirten Aydınlıoğlu, “Balıkesir’de Ak Parti olarak iki dönem 5 milletvekili ile temsil edilmiştik. Ancak 3. dönemde Balıkesir’de 4 milletvekilliğine düştük. Geçtiğimiz dönem CHP Balıkesir’deki oylarını yüzde 24’den, yüzde 32’ye çıkarmıştı. Ama inşallah 7 Haziran genel seçimlerinde Balıkesir’de biz o bir milletvekilini geriye alacağız.” dedi.

Önümüzdeki genel seçimlerde Balıkesir’de MHP’nin 1 milletvekili alacağını, CHP’nin milletvekili ile kalacağını, AK Parti’nin ise 5 milletvekili ile yine Balıkesir’de liderliğini koruyacağına inandığını kaydeden Ali Aydınlıoğlu, “AK Parti olarak bizim Balıkesir’deki hedefimiz en az 5 milletvekilliğini elde etmektir. Çünkü adaylarımız gerek kültürel gerekse de bilgi anlamında son derece donanımlılar. 2 bayan adayımız ise seçilecek sırada, bir bayan adayımız ise 7. sırada yer almış durumda. Balıkesir’deki aday listemiz gerçekten çok güzel. İl genelinde teşkilatlarımızın motivasyonları çok iyi. Halkımızın da partimize ve adaylara ilgisi çok yoğun. Sayın Başbakanımızın da ifade ettiği gibi Türkiye genelinde 400 milletvekili ile 7 Haziran genel seçimlerini noktalamayı amaçlıyoruz. Bunun sonucunda da inşallah Anayasayı değiştirecek oy çoğunluğuyla TBMM’ye girecek ve ülkemiz için hayırlı olacak Başkanlık Sistemi’ne geçeceğiz. Başkanlık sistemine de geçtiğimiz zaman inşallah ülkemiz başta ekonomik olmak üzere her konuda adeta uçacaktır. Bundan sonra da ülkemize artık ne ihtilaller, ne de koalisyon hükümetleri gelemeyecektir. İnanın, Başkanlık Sistemiyle de milletimiz dertlerinden ve sıkıntılarından kurtulacaktır. Türkiye 2023 hedeflerine de hızla koşar gider” diye konuştu.

24.04.2015

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ak Partili Vekil Aydınlıoğlu, 'Başkanlık Sistemi Türkiyeyi Uçuracaktır'

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi