Şifrem?
124 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

10 Mobil Fatura Ödeme Aracı Hizmete Başladı
BASKİ’nin fatura tahsil işlemlerinde kolaylık sağlamak için araç filosuna dahil ettiği son teknoloji 10 adet mobil tahsilat aracı düzenlenen törenle hizmete başladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Balıkesir Su Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) araç filosunu büyüttü. Başta kırsal mahallelerin yanı sıra ilçelerde hizmet verecek 10 adet tahsilat aracının hizmete başlama törenine; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Genel Sekreter Osman Yenidoğan, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Milletvekili Adayları Kasım Bostan, Mustafa Canbey, Belediye Meclis Üyeleri, bürokratlar ve BASKİ çalışanları katıldı. İçerisinde güvenlik kamerası, jeneratörü ve teknolojik altyapısı bulunan 1 Milyon lira yatırım bedeliyle BASKİ’ye kazandırılan fatura tahsilat aracında bir adet güvenlik görevlisi ve bir adet tahsilat memuru çalışacak.

BASKİ’nin kurumsallaşma sürecini tamamladığını ve hizmetlere ağırlık verdiğini belirten Genel Müdür Mustafa Bayram, mobil tahsilat araçlarının anlamlı bir hizmet olduğunu vurguladı. Vatandaşların talep ve sorunlarını anında aldıklarını ve çözüm odaklı çalıştıklarını ifade eden Bayram “BASKİ bugün baktığımızda fiziki şartlarıyla, personel sayısıyla, teknik kadrosuyla ve 893 tane kırsal 222 tane merkez olmak üzere tüm mahallelerimize eşit uzaklıkta ve mesafede hizmet etmekte. BASKİ olarak tüm vatandaşlarımıza 185 ya da 444 1 185 ya da 153 Beyaz Masa hattıyla yakınız. Tüm vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini anında alıyoruz. Bazen yetişemediğimiz anlar olsa da ihmal ettiğimiz konular olmadığını düşünüyorum. Bunun için tüm personelimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Balıkesir il genelindeki tüm mahallelere hizmet verdiklerine dikkat çeken BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram, tahsilatların kolay ve kısa sürede gerçekleştirilmesi için farklı seçeneklerin üzerine durduklarını söyledi. Bayram, “Balıkesir’de yaptığımız işler, yapacağımız işler ve devam edenler işler olarak baktığımızda; Başkanımızın bize önerdiği ve bulduğunuz ekonomik çözümlerle Türkiye’de yeni kurulan su ve kanalizasyon idarelerine göre belli bir seviyedeyiz. 530 bin olan abone sayısı bugün itibariyle kırsal mahallelerin katılımıyla 665 bin gibi sayıya eriştik. 665 bin müşteri bizden hizmet bekliyor. Bizde yatırım olduğu gibi vatandaşın tahsilatı bakımından bir şeyler yapmamız gerekiyor. Başkanımızın talimatıyla 10 adet tahsilat aracı aldık. BASKİ olarak 54 noktada tahsilat hizmeti veriyoruz. Bunun yanı sıra internet hattında hizmet veriyoruz. Ziraat Bankalarının tüm şubeleri BASKİ tahsilatlarıyla ilgili hizmet veriyor. Balıkesir’de 72 ve Türkiye’deki 4 bin 400 PTT şubesi BASKİ tahsilat şubesi olarak hizmet veriyor. Bu araçları da hizmete sunuyoruz. Ayrıca 7 tane de acil müdahale aracı aldık. Şu anda iç donanımları hazırlanıyor. İnşallah bunları da kısa sürede hizmete sunacağız” dedi.

BASKİ’nin kurulmasıyla birlikte Balıkesir il genelinde su ve kanalizasyon işlerinin yapımında önemli bir mesafe alındığını vurgulayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, şu ana kadar kırsalda 400 kilometre su ve kanalizasyon işinin yapıldığına işaret etti. BASKİ bünyesine kazandırılan mobil fatura ödeme araçlarının kırsal mahalle ağırlık hizmet vereceğini açıklayan Başkan Uğur, “665 bin aboneye ulaşan BASKİ, hizmetlerine hem kırsalda hem şehir merkezlerinde devam ediyor. BASKİ’nin 54 ödeme şubesi var. İnşallah kısa sürede Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet binasının altında BASKİ’nin bir şubesini daha açacağız. BASKİ kurulduğu bu yana yapılanmasını tamamladı, bugüne kadar kırsalda yaptığı su ve kanalizasyon şebekesi 400 kilometreye uzandı. Belediyelerin ve Özel İdarelerin yapamadığı işleri BASKİ bu işleri başarıyla yapıyor. 10 tane tahsilât aracı hazır. Bu araçlar kırsalda tahsilat yapacak. Pazar yerlerinde hizmet verecek. Vatandaş ödemelerini rahat yapacak. Acil müdahale araçlarının yedi tanesi alındı şu anda donanımı yapılıyor. Bunlarda acil durumlara müdahale edecek. Gururla söylüyorum; Ayvalık’ın 40 yıllık su sorununu BASKİ bitirdi. Bugün Ayvalık Körfezi’nin temiz olması, marka olması için elimizden geleni yapacağız. Cunda Köprüsü’yle ilgili görseller hazırlandı. ayvalikkoprusu.com adlı adreste bu seçenekleri oylanamaya sunduk. Ayvalık Körfezi açtığımızda suyu yenileniyor. Ayvalık layık olduğu yere gelecek. Ayvalık Körfezi temiz kalacak, kokmayacak” dedi.

Başkan Uğur’un konuşmasının ardından 10 adet mobil fatura ödeme aracı dualarla hizmete başladı. Başkan Uğur, mobil fatura ödeme işlemini yakından takip ederken, mobil aracın ilk müşterisi AK Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Sünnetçi oldu.

15.10.2015

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
04.05.2024 Tarihli Haberler
03.05.2024 Tarihli Haberler
02.05.2024 Tarihli Haberler
01.05.2024 Tarihli Haberler
30.04.2024 Tarihli Haberler
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir 10 Mobil Fatura Ödeme Aracı Hizmete Başladı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi