Şifrem?
65 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Mahalle Ligi Futbol Turnuvası Başladı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporu tabana yaymak amacıyla 'İmkan Bizden Oynamak Sizden' sloganıyla bu yıl ikincisini düzenlediği, 20 ilçeden bin 130 mahalle ve 10 bin üzerinde sporcunun mücadele edeceği 'Mahalle Ligi Futbol Turnuvası' görkemli bir törenle start aldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Alparslan Türkeş Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen Mahalle Ligi Futbol Turnuvası'nın açılış törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Genel Sekreter Osman Yenidoğan,AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Milli Eğitim İl Müdürü Yusuf Cengiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan, Karesi Belediye Başkan Yardımcıları Yasin Sağay, Yusuf Hocaoğlu, daire başkanları, ilçe tertip komitesi üyeleri, mahalle muhtarları, sporcular ve sporseverler katıldı. Beş ay sürecek dev organizasyonun açılış töreninde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, turnuvanın Fair-Play çerçevesinde geçmesini temenni etti.

Mahalle Ligi Futbol Turnuvası'nın Türkiye'de bir ilk olduğunu ve bu organizasyonun kaybedeninin bulunmadığını ifade eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, gençleri spora teşvik edecek bu turnuvadan önemli yeteneklerin keşfedileceğine inandığını söyledi. Mahalle Ligi Futbol Turnuvası'na katkı sunan Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü,Büyükşehir Belediyespor ve mahalle muhtarlıklarına teşekkür eden Başkan Uğur, "Geçen yıl bu turnuvayı 40 mahalleden 2 bine yakın gencimizin katılımıyla gerçekleştirmiştik. Bu yıl Balıkesir'in 20 ilçesinden bin 130 mahalle ve 10 binin üzerinde gencimizin katıldığı bir turnuva gerçekleştireceğiz. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanındayız. Sporu destekliyoruz. İstiyoruz ki; gençlerimiz sağlıklı yetişsin, geleceğin futbolcuları, sporcuları bu turnuvadan çıksın. Geçen yıl ilk deneyimimiz oldu. Bu yıl turnuvanın açılışında; milli hakemimiz, milli futbolcularımız, eski futbolcular, şu anda Süper Lig düzeyinde oynayan futbolcular, antrenörlerimiz ve hakemlerimizin katıldığı güzel bir açılış gerçekleştirdik. Bizim bu turnuvamız Türkiye'de yankı buldu, takdir topladı. İnşallah bu turnuvadan geleceğin sporcuları çıkacak. Bugün açılış maçında; Balıkesir'deki yabancılarla Balıkesirli gençlerimiz karşılaşacak. Bu maçların tek kazananı yok. Bu turnuvadan; milletimiz, gençlerimiz kazançlı olacak. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor çalışanlarına, personelimize, muhtarlarımıza, Milli Eğitim İl Müdürlüğümüze, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Uğur, turnuva öncesinde müjdesini verdiği turnuva birincisine Avrupa'da maç izleme ödülü müjdesini yineledi.

Başkan Uğur'un konuşmasının ardından katıldığı yarışma programındaki performanslarıyla dikkat çeken Futbol Akrobasi ekibi gösterileriyle turnuvaya renk kattı. Futbol Akrobasi ekibinin gösterisinin ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Sağay'ın koruduğu kaleye penaltı vuruşu kullandı. Başkan Uğur, yaptığı üç penaltı vuruşunda topu ağlarla buluşturdu. Mahalle Ligi Futbol Turnuvası'nın açılış maçını oynayan yabancılar karmasıyla- Balıkesir karması takımlarının futbolcularıyla saha içinde bir araya gelen Başkan Uğur, sporcularla sohbet edip, günün anısına onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Süper Lig eski hakemi ve şu anda Süper Lig'de gözlemcilik yapan Aytekin Durmaz'ın hakemliğini yaptığı yabancılar karması- Balıkesir karması maçının başlama vuruşunu Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir yaptı.

19.10.2015

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler





















Son Günlerin Haberleri
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Mahalle Ligi Futbol Turnuvası Başladı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi