Şifrem?
131 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ak Parti Balıkesir'de Zaferini Kutladı
AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı seçim zaferini kutladı. Şehir meydanında konuşan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, seçimden zaferle çıktıklarını söyleyerek, "Bizim besmelemizi bile çekemediler" dedi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda seçim zaferini kutladı. Seçim otobüsü üzerine çıkarak partilileri selamlayan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Milletvekilleri Kasım Bostan ve Mahmut Poyrazlı'ya büyük sevgi gösterilerinde bulunuldu. Milletvekili seçilen Kasım Bostan, Balıkesir'i Ankara'da en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. Milletvekili Mahmut Poyrazlı ise konuşmasını 'Hak olan davada zafer muhakkaktır' sözü ile özetledi.

Kısa bir konuşma yapan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, "Sözlerimin başında Bismillahirrahmanirrahim diyorum. Allah'ın adıyla inşallah ve hepinizin de bildiği gibi bizim besmelemizi bile çekemediler. Biz 1 Kasım çalışmalarına başladığımızda bu seçim sürecine ilk günkü aşkla haydi bismillah dedik. Bismillahımızı bile çekemediler gördünüz ama biz ne dedik. Şarkımızdaki gibi inandık Hakka güvendik halka dedik" dedi.

MEŞALELER UĞUR İÇİN YANDI
Zafer kutlamasında konuşan Balıkesir Büyükşehir Beleidye Başkanı Edip Uğur'un anons edilmesi ile birlikte meydanda bulunan partililer meşaleler yakarak Başkan Uğur'a eşlik etti. Başkan Uğur, "Bu yol milletin yolu. İşte milletin yolunda Hakk’ın desteğiyle, Cenabı Allah’ın inayetiyle 1 Kasım bu millete bayram oldu. Bizim liderimiz Recep Tayip Erdoğan dik duruyor. O dik durdukça biz de dik duruyoruz. Bu millet büyük bir millet olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu millet siyasi istikrardan yana oy kullandı. AK Parti’yi yeniden, iki kişiden bir kişi; yüzde 50 oyla tek başına güçlü bir şekilde iktidar yaptı. Balıkesir’de de hemşehrilerimizin teveccühüyle AK Parti oylarını arttırarak, 7 Haziran'dan 1 milletvekili daha fazla çıkardı. Hepinizden Allah razı olsun. Biz dedik ki; milliyetçilik lafla olmaz, vatanseverlik lafla olmaz. Lafla peynir ekmek gemisi yürümüyor. Çalışmakla olur, hizmetle olur dedik. Balıkesirliler de bunu takdir ettiler. Hepsinden Allah olsun. Şimdi artık Ankara’da güçlü bir hükümet olacak. İşte Türkiye 4 aylık kaos ortamından çıkıyor. Siyasi istikrar olduğundan ekonomik istikrar da arkasından geliyor. Şimdi Ali Hikmet Paşa Meydanı’ndan sesleniyoruz; Avrupa duy sesimizi, İsrail duy sesimizi, Pensilvanya duy sesimizi duy sesimizi. Biz şu an AHP’de nasıl bayram yapıyorsak şu anda Gazze’de, Filistin’de, Suriye’de, Bosna Hersek’te, Endonezya’da, Mynmar’da her yerde insanlar bayram yapıyor" dedi.
Başkan Uğur, omuzlarındaki yükün daha da arttığını söyledi. Uğur, "Biz Ak Parti olarak olumlu bir partiyiz. Burada toplanan binlerce insan, program bitince sakin bir şekilde evlerine gidecekler. Büyük olan Allah, büyük olan sizlersiniz. Bizi bu makama getiren sizlersiniz. Teşkilatımız, il başkanımız, ilçe başkanlarımız, gençlik kolu, kadın kolu başkanlarımız, milletimiz sağolsun, hepsinden Allah razı olsun. Sağolsun milletvekili adaylarımız gece gündüz demedi çalıştı. İl teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımız, belediye başkanlarımız hepsi çalıştı. Bakın şimdi omuzlarımızdaki yük daha da arttı. Hükümette iktidarımız güçlü, yerel yönetimlerde iktidarımız güçlü. Bundan sonra daha çok çalışacağız, bu millete hizmet edeceğiz. Balıkesirlilere hizmet edeceğiz. Gençlerimizi düşünüyoruz. İstiyoruz ki gençlerimiz ve çocuklarımız daha iyi bir Balıkesir’de yaşasın. Şehit kanlarıyla sulanmış topraklardayız. Allah onlardan razı olsun. Bir taraftan terör dolayısıyla bu topraklar bölünmesin diye askerlerimiz, polislerimiz şehit oluyor. Onlara da Allah’tan rahmet diliyorum. Hepsini rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Atalarımız, şehitlerimiz bizim için, huzurlu geleceğimiz için, refah içinde yaşamamız için şehit oluyor, kan akıtıyor. Biz de geleceğimiz, çocuklarımız, gençlerimiz için istiyoruz ki daha iyi Balıkesir ve ülke bırakalım. Bütün amacımız bu. Çok sevinçliyiz, çok mutluyuz. Allah gazanızı mübarek etsin. Allah hepinizden razı olsun. Allah bizi mahcup etmesin. İnşallah bundan sonra da AK Parti başarıdan başarıya koşacak. 2023 hedefimiz, arkasından 2071 işte geliyor. İnşallah başarılarımız devam edecek. Bizler doğru yolda olduğumuz müddetçe, güzellikler yaptığımız müddetçe, milletimizin istediğini yaptığımız müddetçe, milletin desteği de bize devam edecek" şeklinde konuştu.

02.11.2015

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler



















Son Günlerin Haberleri
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ak Parti Balıkesir'de Zaferini Kutladı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi