Şifrem?
333 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ak Parti Edremit Teşkilatı Daire Müdürleri Ve Odayı Ziyaret Etti
AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü ve yönetim kurulu üyeleri, tanışma ziyaretleri kapsamında, Toplum Sağlığı Merkezi, Şoförler Odası, Edremit Sosyal Güvenlik Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

AK Parti İlçe Başkanı Metin Örkçü, “Ankara ziyaretimiz öncesi daire müdürlerimizle hem tanışmak, hem de sorunların çözüm noktasında ilçemizde halkımız hizmet noktasında nelerin yapılabileceğini görüşmek istedik. Çünkü kurumlarımız devletimizi temsil ediyor. Partimizin temel ilkesi olan halka saygı çerçevesinde, güler yüzlü hizmet, vatandaşın gönlünü almak, kişiyi zora sokmadan bürokratik zorluklar çıkarmadan her yönden yardımcı olmak, bizim için vazgeçilmez koşullarımızdandır. Vatandaşımızda üzerine düşen görevi yerine getirmelidir Bazı kurumlarda geç mesaiye gelmeyi, erken ayrılmayı alışkanlık haline getirilmek istendiğini zaman zaman üzülerek görüyoruz. Kurumlarımızda keyfiyet, asık yüz, bugünkü işi yarına bırakmak, bilinçli olarak vatandaşımızı zora koşmak gibi keyfiyet bizim tasvip etmediğimiz biri konudur. Biz bile vazgeçilmez değiliz. Göreve geldik veya getirildiysek yada atandıysak 24 saat bunun gereğini yapmak zorundayız.” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz hafta içinde Tarım Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hüseyin Acar’ı ziyaretinden sonra, dünde İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim Burakcan ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Refik Budak ile görüşen AK Parti Teşkilatı ve yönetim kurulu üyeleri, Edremit’te yaşanan sağlık sorunları hakkında bilgi aldılar.

Teşkilat yetkilileri daha sonra Edremit Şoförler Odası’nı ziyaret ettiler. Başkan Ahmet Dut ve başkan vekili Mehmet Hanifi Şentürk ile Edremit’teki şoför esnafının yaşadığı sorunları görüşme fırsatı buldular.

Ardından Sosyal Güvenlik Kurumu Edremit Şubesi ziyaret edildi. Kurum müdürü Cuma Saygıner, çok yakında Kadıköy’deki yeni binaya geçeceklerini söyleyerek, şu anki mevcut binanın yetersiz olmasına rağmen halka hizmette sınır tanımadıklarını, kısıtlı imkanlara rağmen vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenip, çözüme kavuşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Yapılan ziyaretten memnun olduklarını kaydeden Saygıner, yeni yönetime başarılar diledi. AK Parti Edremit ilçe Başkanı Metin Örkçü ise sorunların yetkili mercilere iletilmesinde bir köprü olduklarını söyleyerek “Böyle özveriyle çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.

AK Parti teşkilatının son ziyaret yeri ise Edremit Sosyal Yardımlaşma İlçe Müdürlüğü oldu. Müdür Elif Çakır, Edremit’te yardım konusunda yoğun bir gayret içinde olduklarını belirtti. Aylık geliri 250 liranın altında olan herkesin sosyal yardımlaşmadan yararlanabileceğini ve bunun için kuruma müracaat etmelerinin yeterli olduğunu belirtti. Özürlülerin işlemi ve yaşlı bakım ücreti konusunda, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün Edremit’te şubesinin olmamasının büyük eksiklik olduğunu söyleyen Örkçü, “Bunun için Edremit’teki vatandaşlarımız Ayvalık’a gitmek zorunda kalıyor. Yoğun şikayet alıyoruz. Böyle olunca belki de gidemeyecek durumda olan özürlü insanlarımız yaşlılarımızın birde zaman ve para kaybı oluyor, hem de Ayvalık’taki kurumun iş yoğunluğu artıyor” dedi. Örkçü, bu konuyu öncelikli olarak götüreceklerini, sağlıklı ve güzel bir şekilde işleyen kurumların başarısı vatandaşa daha iyi hizmet olarak yansırken, bizim için onurdur” diye konuştu.

24.12.2015

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ak Parti Edremit Teşkilatı Daire Müdürleri Ve Odayı Ziyaret Etti

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi