Şifrem?
125 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

'CHP 2099'a Kadar Hazırlık Yapsa İktidarı Göremez'
AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü, geçtiğimiz günlerde Edremit İlçe Başkanı Yusuf Sel'in basında yer alan açıklamalarını değerlendirirken, CHP'nin 1 Kasım seçimlerinde halkımızdan yediği tokadın etkisinden hala kurtulamadığını, bu yüzden ne yaptıklarını bilmediğini söyleyerek mühürlenen televizyon kanalı ile ilgili olarak ta anayasal bir suç işlendiğini ve derhal açılmasını, herkesten çok kullandıkları ifade ve düşünce özgürlüğü, basın özgürlüğü, özgür medya söylemlerini hatırlatıyor ve kendilerini göreve davet ediyoruz" dedi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

CHP’nin kendisiyle ve söylemleriyle çelişen bir parti olarak her geçen gün halkımızdan uzaklaştığını ve bu hezeyan içerisinde ne yapacağı bilmediğini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Metin Örkçü, “Hafta sonu kendilerinin uydurup kendilerinin dinlediği Edremit CHP teşkilatının trajikomik etkinlikleri kendilerini güldürmekten öte bir siyaset üretemediğini, bir kez daha ortaya koymuştur.”diye konuştu.

Örkçü, şunları söyledi:
“Kutlanacak, anılacak onca güzel, mübarek günler, geceler, haftalar ve aylar varken milli iradeyi, demokrasimizi, ülkemizin istikrarını, güven ortamını, barış ve kardeşliğimizi hedef alan başarısız "gezi" darbe girişimlerinin ardından kendilerine maske olarak buldukları, halkımızın gözüne çekmek istedikleri süslü bir perde olarak indirmenin hayalini yaşıyorlar. Bu da yetmiyormuş gibi, çirkin planların hayata geçirildiği, komploların sahneye konulduğu, devlet kurumlarına çöreklenmiş bir terör örgütünün dışarıdan aldığı talimatlarla ülkemizi kaosa sürüklemek istenen günleri, sözüm ona "yolsuzluk"la mücadele adı altındaki suikast girişimlerinin gerçekleştirildiği, hukukun ayaklar altına alındığı, ülkemizin kaosa sürüklenmek için tutmayan tiyatro oyunun sahnelendiği bir günü, anmak için güzel ilçemiz Edremit’te toplanarak sözüm ona anma etkinliğini gerçekleştiren CHP’yi halkımızın büyük çoğunluğu gibi bizlerde anlamakta güçlük çekiyoruz. CHP üretebildiği bu sığ siyasetle ancak koltuğa, 23 Nisanlarda oturabileceklerini gözler önüne sermektedir. Halkımızın gönlünden her geçen gün uzaklaşan CHP bu gidişatla değil 2019’a kadar, 2099’a kadar hazırlık yapsa dahi halkımızın teveccühünü, güveni kazanmaktan uzak olacaktır.”

"TRAJİKOMİK OYUN SERGİLİYORLAR"
Edremit CHP’nin kendilerinin sergilediği trajikomik tiyatro oyununu, kendilerinin izleyip ve kendilerinin gülüp, kendilerinin alkışladığına da dikkat çeken Örkçü, “Kaostan, krizlerden beslenmeyi alışkanlık haline getiren ve siyaset anlayışını kaostan öteye taşıyamayan zihniyetten farklı bir şey beklemekte elbette hayalcilikten öteye geçmeyecektir. Bir muhalefet partisi olarak dahi görevini yapmaktan aciz olanların çamur at izi kalsın mantığından daha fazla bir siyaset üretmesini beklemenin ne kadar gerçekçi olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Tavsiyemiz tiyatro sergilemekten bir an evvel vazgeçmeleridir. Bir an önce gerçekleri görmeleri, ülkemizin ve insanımızın sorunlarına çözüm üretme noktasında yapıcı bir siyaset üretmeleridir. Edremit halkı hak ettiği hizmeti fazlasıyla alma hakkına sahiptir. Yapacakları hizmetler sayesinde belki insanımızın gönlüne taht kurarak iktidar olma şansına sahip olabileceklerdir. Kaoslardan ve kumpaslardan değil haktan ve halkımızdan beslenmelerini öneririz. Bir muhalefet partisi olarak CHP’ye tavsiyemiz halkımızı ve bizleri yanıltarak yeri geldiğinde hakaret etmeden eleştirmesini, yeri geldiğinde yapılan olumlu icraatların desteklenmesini öğrenip içlerine sinmese de doğruları bulabilmesidir. Kendisiyle kavgalı, kendisiyle ve söylemleriyle çelişen, savunduğunu iddia ettiği değerleri ayaklarının altına almadan hizmet yarışında olmalarıdır. Savunduğunu iddia etikleri değerleri dahi ayaklar altına almaktan çekinmeyen bir çizgide siyaset izlemeyi kendine alışkanlık edinen, halktan kopuk, insanımızın ve ülkemizin meselelerine yabancı kalan bir partinin çiçeği burnunda yeni başkanı sayın Yusuf Sel den beklentimiz yeni gün ve haftalar icat etmek ve gündemi saptırmak yerine Edremit’te insanımızın hizmetlerle buluşmasına çaba sarf etmesidir. Her zaman, her fırsatta kimseye bırakmadıkları dillerine pelesenk ettikleri ancak hiçbir zaman gerçek manada hayata geçirmedikleri hak ve özgürlüklerden yana olmasını bilmelidirler.”

"EGE TÜRK’ÜN MÜHÜRLENMESİ BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNE İNDİRİLEN AĞIR BİR DARBEDİR"
Edremit Belediyesi’nin anayasal suç işlediğini ve derhal bu hatalı karardan bugün o mührü sökerek yanlıştan dönmesi gerektiğini kaydeden Örkçü, “Herkesten çok kullandıkları ifade ve düşünce özgürlüğü, basın özgürlüğü, özgür medya söylemlerini hatırlatıyor ve kendilerini göreve davet ediyoruz. Susturulan, karartılan, mühürlenen sadece Edremit’in sesi olmakla kalmayan Balıkesir ve bölgenin sesi, nefesi olan ulusal bir kanal olan Ege Türk TV’nin CHP’li Edremit Belediye tarafından susturulmasını, karartılmasını, mühürlenmesini basın özgürlüğüne indirilen ağır bir darbe olarak görüyor ve kabul etmiyoruz. Diğer boyuttan bakıldığında onca insan buradan ekmek yiyor. Gelenler, yöre esnafından alışveriş ediyor. Tabi yakın bir zamanda CHP Genel Sekreterinin ifade ettiği gibi işinize yaramayan, duymak istediklerinizi söylemeyen, duymak istemediklerinizi duyuran basına özgürlüğü çok mu görüyorsunuz. Özgürlük anlayışınız bu mu? İnsanımızı kategorize etmeden, ötekileştirmeden, kamplaştırmadan kendisinden olanları öven, olmayanları dışlayan, yok sayan bir yaklaşımla cümleler kurmanızı siyasi olduğu kadar insanı bir nezaketsizlik olarak değerlendiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

“TERÖRLE MÜCADELE GÜNÜ HAFTASINI, NEDEN KUTLAMIYORSUNUZ”
AK Parti İlçe Başkanı Metin Örkçü, terörle mücadele konusu ile ilgili olarak da gündemi değerlendirirken, şunları söyledi: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, hükümetin terörle mücadelede masum, sivil vatandaşlarımızın zarar görmemesi için yasalarla verilen hak ve yetkilerini kullanılmasını sokağa çıkma yasağı ilan edilmesini, vatandaşları evlerine kapatmak olarak nitelendirilmiş olması, terörü ve arkasındaki aktörleri lanetlemek, milli bir duruş sergilemek, terörle mücadeleyi desteklemek yerine, yürütülen mücadeleyi eleştiren cümleler kurmuş olmasını büyük bir talihsizlik olarak görüyoruz. Evet bizlerde unutmadık unutturmayacağız. Ülkemizin istikrarına, güven ortamına, Türkiye'nin büyüyen ekonomisine ve kardeşliğine suikast girişiminde bulunmuştur. Devlet kurumları içinde, örgütlü olarak hareket eden ipleri dışarıda olan terör örgütlerinin içerideki taşeronlarına CHP teşkilatlarından her fırsatta alkış tutulmasına hep birlikte tanık oluyoruz. Bu yapılar egemenliği milletten amacına yönelik kirli tuzaklar içerisinde hareket ederken, CHP bundan siyasi bir rant devşirmenin kaygısı içerisinde avucunu ovalayan mirasyediler gibi hazıra konmanın hayalini kurmaktadır. Halkımızın bunları gördüğünü ve sizin oyununuza gelmiyor. Edremit’te de, Kasım seçimlerinde de tüm dünyaya göstermiştir. CHP’nin kumpas günlerini anma günü olarak ilan ettiğini. Gezi olaylarında amaçlarına ulaşamayan mihraklar 17-25 Aralık darbe girişimlerinde de başarılı olamamışlar, siyaset mühendislikleri geri tepmiş, vesayetçiler bir kez daha 1 Kasım seçimlerinde halkımızdan gerekli cevabı almışlardır. Demokrasilerin vazgeçilmezi, olmazsa olmazı olan halkımızın hakemliğine gidilmiş ve hakemlik yüzde elli gibi tarihi bir oranla tercihini, oyunu kararını Adalet ve Kalkınma Partisinden yana, yani huzura, istikrara, kalkınmaya, birlik ve beraberliğe, yeniden büyük Türkiye'den yana kullanmıştır.”

28.12.2015

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir 'CHP 2099'a Kadar Hazırlık Yapsa İktidarı Göremez'

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi