Şifrem?
403 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Başbakan Binali Yıldırım Balıkesirlilerle Buluştu
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Balıkesir Kuvayi Milliye Meydanı’nda düzenlenen mitingine katılarak vatandaşlara hitap etti.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, "Bizim memleketimizden, milletimizden, bayrağımızdan başka hiçbir derdimiz yok. Mesele, memleket meselesi." dedi.

Yıldırım, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması sürecinde partisince Kuvayi Milliye Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Balıkesir'in Kuvayımilliye ve kahramanlar şehri olduğunu belirten Başbakan Yıldırım, Çanakkale kahramanı Havranlı Seyit Onbaşı ve milli mücadele şehitlerine Allah'tan rahmet diledi.

Yıldırım, Balıkesir'in cumhuriyet tarihinde çok önemli ve özel bir yeri olduğunu, kurtuluş mücadelesinin meşalesinin Balıkesir'de yakıldığını hatırlattı.

Balıkesir'in 3 Kasım 2002'de AK Parti'ye güçlü destek veren "yiğit ilin adı" olduğunu söyleyen Binali Yıldırım, "14 yıl boyunca bizimle beraber oldunuz. Beraber yürüdük ve asla sizi mahçup etmedik. Emanetinizi yere düşürmedik. 'Yapın' dediğiniz şeyleri yaptık, 'yapmayın' dediklerinizden uzak durduk. Şimdi yeni bir sürecin arifesindeyiz. Balıkesir, İstiklal mücadelesini, 1919'da Kuvayımilliye ile başlattı. Şimdiki değişim, dönüşüm de 16 Nisan zaferi de Balıkesir'de başlamış olacak. Hazır mısınız? Bizim memleketimizden, milletimizden, bayrağımızdan başka hiçbir derdimiz yok. Mesele, memleket meselesi." diye konuştu.

Yıldırım, AK Parti'nin 3 Kasım 2002'de iktidara geldiğini, 14 yıl boyunca millete hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını, bu süreçte vesayet odakları ve kumpasçıların kendilerini rahat bırakmadığını belirtti.

- "Milletten başkalarına asla itibar etmedik"

3 Kasım 2002 seçimlerinde yaşananları hatırlatan Başbakan Yıldırım, o dönem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, "Sen seçime giremezsin, milletvekili olmazsın." denilerek, siyaset yasağı getirildiğini hatırlattı.

Bu zorlukları yaşadıklarını, ancak yılmadıklarını dile getiren Yıldırım, şöyle devam etti:

"Biz millete güvendik, milletten başkalarına asla itibar etmedik. Daha sonra bu yasağın kaldırılması için gereken mücadeleyi verdik. Nihayet genel başkanımız, başbakan oldu. Ülkenin birçok sorunlarını mücadele ederek çözerken, yıl 2007 cumhurbaşkanı seçeceğiz, seçemiyoruz. İşte geçtiğimiz 14 yıl hem mücadele ettik hem de millete hizmet ettik. Şeytan taşlamadan, vakit buldukça da yollar, hastaneler, havalimanları, demiryolları, okullar yaptık. Milletimizin yüzünü güldürecek hizmetleri gerçekleştirdik. Bütün bunları yaparken hiç mazerete sığınmadık, bahanelerin arkasına saklanmadık. Gece demeden, gündüz demeden hep çalıştık, hep ürettik."

Kişi başına geliri 2 bin 500 dolardan 10 bin doların üzerine çıkardıklarını, Türkiye'yi bölünmüş yol ağlarıyla donattıklarını dile getiren Binali Yıldırım, "Yolları böldük, hayatları birleştirdik. Yolları böldük, gönülleri birleştirdik. Yolları böldük, milleti birleştirdik. Yolları böleriz ama Türkiye'yi böldürtmeyiz." ifadelerini kullandı.

- İstanbul-İzmir Otoyolu projesi

Göreve geldiklerinde yalnızca 6 bin kilometre bölünmüş yol olduğuna, şu anda bölünmüş yol uzunluğunun 25 bin kilometreye çıktığına dikkati çeken Yıldırım, şunları kaydetti:

"Milletimiz her şeyin en güzeline layıktır. Köprüler, tüneller, viyadükler, hepsini vatandaşımızın hayatı kolaylaşsın, ayağına taş değmesin diye yaptık. Yıllarca yapılamayan Bolu Dağı Tüneli'ni, 17 yılda bitirilemeyen tüneli inşa ettik ve halkımızın hizmetine sunduk. Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihinde karayolu tüneli uzunluğu 50 kilometre ama sizin iktidarınız, AK Parti iktidara geldi, bunun üzerine 350 kilometre tünel yaptık. Karadeniz Sahil Yolu'nu, dünyanın en harika projelerini, Marmaray'ı, Avrasya Tüneli'ni bitirdik."

Balıkesir'i ilgilendiren bir projeyi aktaran Başbakan Yıldırım, "İstanbul'dan İzmir'i komşu kapısı yapacak, İstanbul-İzmir Otoyolu tam sürat ilerliyor. İstanbul-İzmir yolu, Kuvayımilliye şehri Balıkesir'den geçiyor. İzmit Köprüsü bitti, Bursa'ya kadar otoyol bitti, buraya da yavaş yavaş geliyor. Yol tamamlandığında ne olacak? 1,5 saat sürmeyecek gidişiniz, İzmir'e gidişiniz de aynı, daha kısa sürede gideceksiniz." şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, "Meğerse Kılıçdaroğlu, değişikliği, anayasayı okumamış. O zannediyor ki bu değişiklikten sonra başbakan da olacak, cumhurbaşkanı da olacak. Olmayacak. Kılıçdaroğlu, biraz daha fazla çalışman gerekecek." dedi.

Yıldırım, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması sürecinde partisince Kuvayi Milliye Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, yolun medeniyet olduğunu, yolları gelecek için yaptıklarını söyledi. 

Havayolunu halkın yolu yaptıklarını dile getiren Yıldırım, eğitim, sağlık ve enerji gibi tüm alanlarda Türkiye'yi yeni yatırım ve hizmetlerle buluşturduklarını ifade etti.

Büyüyen Türkiye'den rahatsız olanların, 2013'ün Mayıs ayında harekete geçerek Gezi olaylarını başlattığını ve Türkiye'nin hızını kesmeye çalıştığını belirten Yıldırım, o günlerde IMF borcunun bittiğine, faizin düştüğüne, ihracatta rekor kırıldığına ve Merkez Bankasının kasasının dolu olduğuna ve dünyanın en büyük havalimanı ihalesinin gerçekleştirildiğine dikkati çekti.

 

- "En güzel cevabı 15 Temmuz'da millet verdi"

Yıldırım, dünya krizdeyken Türkiye'nin en büyük projeleri hayata geçirdiğini vurgulayarak, bu durumun birilerinin canını sıktığını ve düğmeye basıldığını kaydetti.

Bundan sonra 17-25 Aralık yargı darbesiyle seçilmiş iktidarın, milletin adamlarının alaşağı edilmek istendiğine işaret eden Yıldırım, onlara da gereken cevabın verildiğini söyledi.

Bu sefer PKK, DEAŞ, FETÖ gibi taşeron örgütlerin görevi devraldığını anlatan Yıldırım, ay yıldızlı bayrağı yere düşürmek isteyenlere en güzel cevabı 15 Temmuz'da milletin verdiğini dile getirdi.

Başbakan Yıldırım, "Bunlar şimdi hesap veriyorlar. Hesap verecekler, şehitlerin, gazilerin, bu ülkeye yaptıkları zararın hesabını verecekler. 15 Temmuz'da kanlı terör örgütünü nasıl yok ettiysek, bundan sonra da onun müsebbibi FETÖ, haşhaşi örgütün tepesindeki terörist başı da mutlaka hesap verecek. Onu da sağlayacağız, inşallah. O gün alçaklara boyun eğmeyen cumhurbaşkanımız, dik duran hükümetimiz ve arkamızda 80 milyon milletimizle beraber o darbeci teröristlere darbeyi vurduk. Hakk'ın gücü, halkın gücü, tankın gücünü yendi." diye konuştu.

Anayasa değişikliğinin Türkiye'de çeşitli şekil ve bahanelerle milli iradenin verdiği gücü siyasetin elinden almaya çalışanlara karşı tedbiri amaçladığını ifade eden Yıldırım, seçilen milletvekillerinin Ankara'da hiç tanımadığı ortaklarla karşılaştığına dikkati çekti.

- "16 Nisan'da artık bu vesayet ortaklıklarını sona erdiriyoruz"

Bu kişileri seçim zamanlarında meydanlarda görmediklerini anlatan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Onlar size diyor ki: 'Biz seçim gezisi falan yapmayız, biz burada oturur, Ankara'da bekleriz, kim iktidara gelirse biz onlara ortak oluruz.' Var mı böyle yağma? Halkın vermediğine kim sahip çıkabilir? İşte 15 Temmuz'da bunu yapmaya kalktılar. Halk gereken cevabı verdi mi, siz gereken cevabı verdiniz mi? İşte şimdi 16 Nisan'da artık bu vesayet ortaklıklarını sona erdiriyoruz, inşallah darbeler dönemini kapatıyoruz. Tek güç var: Halkın gücü. Halkın gücünden başka hiçbir güç tanımıyoruz. Bu değişikliğin asıl özü budur."

Başbakan Yıldırım, yeni sistemle, sandıkta cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin seçileceğini, ilk günden Türkiye'yi kimin yöneteceğinin belli olacağını ve vatandaşın gözünün "Ankara'da ne olacak?" diye arkada kalmayacağını ifade etti.

Yeni sistemde başbakanlık olmadığına dikkati çeken Yıldırım, "Bana diyorlar ki: 'Sen başbakansın, başbakanlığı bu halk oylaması ortadan kaldırıyor, sen kendini parçalayacak şekilde bunun için çalışıyorsun, aklından zorun mu var?' Mesele memleket olunca Binali de feda olsun, bin Ali de feda olsun. Biz faniyiz, önemli olan memleket, önemli olan millet, önemli olan gelecek, önemli olan gençler." diye konuştu.

Bölücü terör örgütü PKK'nın "Hayır' kampanyası yapın, eğer 'Evet' çıkarsa biz biteriz." dediğini aktaran Yıldırım, "Evet' çıkacak, onlar da bitecek." dedi.

Yıldırım, bu işe FETÖ ve yandaşlarının da karşı çıktığını ve onların da gece gündüz "Hayır" kampanyası yaptığını belirterek, "Bir de HDP. HDP'yi konuşmaya gerek yok. Onlar bölücü terör örgütünün taşeronu, esiri olmuşlar. 'Hayır' deseler ne olur, demeseler ne olur? Onlar zaten bu milletin gözünden düşmüşler. 16 Nisan'dan sonra da inşallah temelli milletin gündeminden düşecekler." ifadelerini kullandı.

- "Her şeyi tersinden okuyorsa bu memleketin hali ne olacak?"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da "Hayır" dediğini ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"Kılıçdaroğlu, karşı çıkıyor da neye karşı çıkıyor, bir türlü anlayamadık. Bir gün diyor ki: 'Bu sistem gelirse, cumhurbaşkanı ile başbakan ayrı partiden olursa nasıl anlaşacaklar?' Biz günlerdir diyoruz ki bu işi nasıl anlatalım ama Kılıçdaroğlu, sağ olsun bizim yerimize anlattı. Biz de tam bunu diyorduk. Bunu, iki başlılık sorun üretiyor, iki başlı olunca anlaşmazlıklar oluyor, sistem tıkanıyor, işler yavaşlıyor ve ülkenin büyümesi, kalkınması, ekonomisinin güçlenmesi, demokrasinin gelişmesi gecikiyor. Meğerse Kılıçdaroğlu, değişikliği, anayasayı okumamış. O zannediyor ki bu değişiklikten sonra başbakan da olacak, cumhurbaşkanı da olacak. Olmayacak. Kılıçdaroğlu, biraz daha fazla çalışman gerekecek.

Öyle 'seçime gir, kaybet, tekrar devam et, tekrar kaybet, tekrar devam et devri' bitti. Çalışacaksın, başarılı olabilirsen olacaksın, olamazsan Allah selamet versin. Şimdi bu tutmadı ya bu sefer adamları, 'Kılıçdaroğlu, bunları tersinden okur.' diyor. Belli tersinden okuduğu. Konuştukları zaten düzgün bir şey değil. Tersinden okuduğu aynen doğru ama her şeyi tersinden okuyorsa bu memleketin hali ne olacak? Yazık değil mi millete?"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesine ilişkin, "Ne kadar engel çıkarırsanız çıkarın, bizim memleket sevdalısı gurbetteki kardeşlerimiz 16 Nisan'da size bunun cevabını sandıkları doldurarak vereceklerdir." dedi.  

Yıldırım, partisince Balıkesir Kuvayi Milliye Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldı.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin, "bürokrasinin daha hızlı çalışması, işlerin daha hızlı gitmesi, demokrasinin daha da güçlenmesi ve milletin iradesinin yönetime hakim olması" demek olduğunu belirten Yıldırım, 16 Nisan'da kararı milletin vereceğini söyledi. 

Başbakan Yıldırım, anayasa değişikliğine milliyetçi ve ülkücü seçmenler başta olmak üzere, BBP ve alperenlerin, Saadet Partisi seçmenleri ve toplumun büyük kesiminin "evet" dediğine dikkati çekerek, sadece terör örgütlerinin kesin ve net bir şekilde "hayır" dediğini vurguladı. 

Yıldırım, "Terör örgütlerinin 'hayır' demelerinin ne demek olduğunu biliyoruz. Neden 'hayır' dediklerini de biliyoruz ama CHP'nin neden ısrarla 'hayır' dediğini bu millet anlamıyor, anlamayacak." diye konuştu.

 "Hayır"cılar kervanına Avrupalıların da katıldığına işaret eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Almanya arkasından Hollanda bunlar da 'hayır'cı oldular. Dikkat ederseniz oraya gurbetçilerimize, vatandaşlarımıza buluşmaya giden bakanlarımıza, milletvekillerimize yasak koyuyorlar, engel çıkarıyorlar. Ne kadar engel çıkarırsanız çıkarın, bizim memleket sevdalısı gurbetteki kardeşlerimiz 16 Nisan'da size bunun cevabını sandıkları doldurarak vereceklerdir. Biz Türkiye olarak sizin seçim işlerinize, iç siyasetinize karışmıyoruz ama görüyorum ki başta PKK terör sempatizanları, FETÖ'cüler olmak üzere ne kadar Türkiye'nin aleyhinde çalışan varsa, sizin için baş köşede yer buluyor. Bunu yapmayın. Buradan uyarıyorum, bunlar dostluğa, müttefikliğe sığmaz. Türkiye'nin düşmanlarına dostluk yapanlar, Türkiye'ye düşmanlık yapmış olurlar. Biz buradan bir kez daha diyoruz ki ey Avrupa, lütfen Türkiye'nin içişlerine, siyasetine burnunuzu sokmayın, taraf olmayın."

Yıldırım, Avrupa'nın taraf olması halinde ise bunun hesabının Türk milleti tarafından sorulacağını kaydetti.

- "21. yüzyıl mutlaka Türkiye'nin yılı olacaktır"

Yıldırım, büyüyen, gelişen Türkiye'den rahatsız olanları, 16 Nisan'da "evet" diyerek yine rahatsız edeceklerini vurguladı.

Ekonomiyi daha da büyüteceklerine, Türkiye'nin gücüne güç katacaklarına işaret eden Başbakan Yıldırım, Türkiye'nin istiklalini, istikrarını ve geleceğini "evet" oylarıyla daha güçlü kılacaklarını söyledi.

"Biz and içtik, yemin ettik 21'inci yüzyıl mutlaka Türkiye'nin yılı olacaktır." diyen Başbakan Yıldırım, 14 yıldır güçlü Türkiye için çalıştıklarını anlattı.

Bunları yaparken engellerle karşılaştıklarına dikkati çeken Yıldırım, 16 Nisan'da hayata geçecek yeni hükümet sistemiyle Türkiye'nin engellemeler ve ayak bağlarından kurtulacağını aktardı. 

Yıldırım, Türkiye'nin bundan sonra da hız kesmeden yoluna devam edeceğine vurgu yaparak, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği 'muasır medeniyetler seviyesine' zaman kaybetmeden ilerlemeye devam edecektir." dedi.

- "Ülkede kutuplaşmalar sona erecek"

Yeni sistemle artık ekonomik krizlerin, belirsizliklerin ortadan kalkacağını ve ekonominin daha sağlam bir zeminde kararlı bir şekilde büyüyeceğini dile getiren Yıldırım, "Bu değişiklikle birlikte terörle mücadelede artık ihanetlere yer olmayacak. Güvenlik güçlerimiz, istihbarat birimlerimiz, hükümet bütün kurumlarıyla uyum içinde her türlü terörün üzerine kararlılıkla gidecek. Sistemle birlikte ülkede kutuplaşmalar sona erecek. Millet bir, beraber, iri olacak ve birlikte Türkiye olacağız. Kutuplaşma, gerilim, korku siyasetinden medet umanlar artık işsiz kalacak." şeklinde konuştu.

Muhalefetin de kendini değiştirerek, çalışmak zorunda kalacağına dikkati çeken Yıldırım, 80 milyonun birlikte çalışacağını, hainlerin, fitnecilerin, bölücülerin araya girmelerine asla müsaade etmeyeceklerini kaydetti.

Başbakan Yıldırım, 16 Nisan'da cumhuriyetin gücüne güç katacaklarını da dile getirerek şehitlerin "Büyük bağımsız Türkiye" hayallerini gerçeğe dönüştüreceklerini söyledi.  

 Hükümet ve cumhurbaşkanlığı seçim krizlerinin tarihe karışacağını, darbelerin sonunun geleceğini vurgulayan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"16 Nisan'da sadece kağıt üzerinde beyaz 'evet' bölümüne mühür basmakla kalmayacağız. 16 Nisan'da Türkiye'nin geleceğini aydınlatacağız. 16 Nisan'da geleceğin büyük Türkiye'sini inşa edeceğiz. Terör örgütlerine hak ettikleri cevabı vereceğiz. 16 Nisan'da Almanya'ya da Hollanda'ya da Avrupa'da 'hayır' çıkarması için gayret edenlere de gereken cevabı vereceğiz. Şunu unutmayın, 'evet' çıktığında Türkiye'nin bütün düşmanlarının hevesleri kursağında kalacak. Terör örgütleri diz çökecek. Vesayet odakları 'el aman' dileyecek. Türkiye'nin büyümesinden, gelişmesinden rahatsız olanlar diz çökmeye mahkum kalacak. Onun için 16 Nisan'da hep birlikte sandıkta olacağız. Söz mü? İhmal, rehavet, tereddüt yok."

- "Sizin 'evet'iniz Kandil'i titretecek"

 "Evet" oylarının Ortadoğu'ya da barış, kardeşlik getireceğini aktaran Yıldırım, "Avrupa'ya da ders verecek. Sizin 'evet'iniz Kandil'i titretecek, Pensilvanya'yı dize getirecek, DEAŞ'ı çökertecek. Sizin de sorumluluğunuz büyük, bizim de sorumluluğumuz büyük. Onun için ihmal yok, sandığa gideceğiz, mührü vuracağız. Bağımsızlığımıza aşık bir millet olduğumuzu bir kez daha dünyaya göstereceğiz." diye konuştu.

Balıkesir'e 14 yılda, 22 milyar liralık yatırım yapıldığını belirten Yıldırım, 2002'den bu yana ise 8 milyar tutarında 271 teşvik desteği verdiklerini, geçen yıl bin 6 Balıkesirlinin çalışacağı 522 milyon liralık, 16 yatırım projesini onayladıklarını söyledi.

Eğitim, sağlık, spor, ulaşım alanlarına yapılan yatırımlara da ilişkin bilgi veren Yıldırım, "Bizim tek derdimiz 'millete daha fazla nasıl hizmet yapabiliriz?' Bunlar bizi tatmin etmiyor sevgili kardeşlerim." dedi.

Mevcut sistemin millete yakışmadığını dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bu sistem bizim sizlerle buluşmamıza, size hizmet etmemize engel oluyor. 14 senede bunları yaptık ama ne zorluklarla karşılaştık. Bu sistem iyi çalışsaydı, yargı darbe girişimleri, ordu darbe girişimleri, FETÖ darbe girişimleri olmasaydı bugün Türkiye bu konumdan çok daha iyi konumda olacaktı. Bu engelleri sizin sayesinde, sizlerin desteğiyle aştık. 16 Nisan'da büyük Türkiye'nin kapılarını açacak, Balıkesir'in çehresini değiştirecek işleri daha hızlı bir şekilde yapmanın gayreti içinde olacağız."

- Notlar

Başbakan Yıldırım, miting alanına gelişinde eşiyle alandakileri selamladı.

Mitingin yapıldığı Kuvayi Milliye Meydanı'na, dev Türk bayrağı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yıldırım'ın fotoğrafları asıldı.

Alandaki, AK Parti Balıkesir İl Teşkilatınca hazırlanan, üzerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığı, "Sen iste dünyayı ayağa kaldıralım reis." yazılı pankart dikkati çekti.

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasının ardından açılış törenine geçildi. Yıldırım, Balıkesir'deki üç farklı noktaya video konferansla bağlanarak, yapımı tamamlanan tesislerin açılışını gerçekleştirdi.

Başbakan Yıldırım daha sonra eşi Semiha Yıldırım ile alandaki vatandaşlara satranç takımı ve karanfil dağıttı.

Mitinge, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Fatih Şahin, Nükhet Hotar, milletvekilleri ile diğer yetkililer katıldı.

Öte yandan Başbakan Yıldırım'ın, Balıkesir'de valilik ve belediyeyi ziyareti program yoğunluğu nedeniyle gerçekleştirilemedi.

Balıkesir Haberleri

13.03.2017

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Başbakan Binali Yıldırım Balıkesirlilerle Buluştu

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi