Şifrem?
158 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

AKP Kadın Kolları'nda Kongre Heyecanı
AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçı, il kongresinde başkanlık için tekrar aday olduğunu açıkladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

   İlçe kadın kolları başkanlarının da hazır bulunduğu basın toplantısında tüm kadınların, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutlayan Hülya Kamçı, tüm ilçe kongrelerini huzur ve sükun içinde gerçekleştirdiklerini, tüm teşkilatlarla uyum içinde çalışarak bugüne geldiklerini söyledi.

AYNAMIZ MİLLETİMİZ

   Parti binasında düzenlenen basın toplantısında genel bir değerlendirmede bulunan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçı, AK Parti'nin hükümet olduğundan itibaren ülkede çok şeylerin değiştiğini, 22 Temmuz seçimlerinde halkın AK Parti'ye güven oyu verip istikrarın devamı için yeniden hükümet görevini verdiğini söyledi.

   Hülya Kamçı, "AK Parti hükümeti 5 yıllık icraatında, dış politikada başarı ve dünyada artan bir prestij, AB müzakerelerinde mesafe, ekonomide başarı ve kişi başına düşen milli gelirde artış, hak ve özgürlükler, terör konusundaki kararlılık, devlet-millet kucaklaşması gibi bir dizi reformlara imza atmıştır. Milletimiz 22 Temmuz'da sağduyu göstermiştir. Bizim için en büyük ayna millettir. Bundan sonra da millet olacaktır. Milletin değerleriyle kavga etmeyen partimiz statükocu kişi ve gruplara aldırmadan gerçeklerin ışığında yol almaya devam edecektir. AK Parti doğru icraatı, doğru şekilde doğru tavır ve duruşla bu zamana kadar göstermiş, bundan sonra da göstermeye devam edecektir. Bu yüzden AK Parti çatısı altında siyaset yapmak bizim için bir onur vesilesidir" dedi.

DAVAMIZIN ESASI SEVGİ
 

   AK Partili hanımlar olarak sadece siyasette değil, her alanda öncülük ettiklerini belirten Hülya Kamçı, ilçelerdeki kongre sürecini son derece sükunet içinde tamamladıklarını, yaklaşan il kongresinde de demokrasi ruhunun hakim olacağını ifade ederken, "Bizim davamızın esası sevgidir" dedi.

   Kongrede tekrar aday olduğunu açıklayan Hülya Kamçı, "Biz Adalet ve Kalkınma Partisi Balıkesir İl Kadın Kolları olarak devraldığımız hizmet bayrağını taşırken her zaman siyasetin içinde sevgi ve heyecanı kılavuz edindik. Siyasette başarıya giden yolun kolay olmadığının bilincinde olduk, gayreti başkalarından beklemedik. AK Parti Balıkesir Kadın Kolları olarak sadece siyasal alanda değil, sosyal ve kültürel alanlarda birçok çalışmaya öncülük ettik. Ulaşılamayan birçok noktaya ulaştık, ihtiyaç sahiplerine el uzattık. Tüm teşkilatlarımız ile uyum içerisinde çalışarak bugünlere geldik. Partimizde demokratik temayüller çerçevesinde ve demokrasinin ruhuna uygun olarak kongrelerimiz başlamıştır. Bazı partiler kongre dahi yapamazken, bizler Kadın Kolları olarak tüm kongrelerimizi huzur ve sükunet içerisinde gerçekleştirdik. Umutluyum ki, bundan sonraki dönemde de AK Partili bayanlarımız arasında sevgi ve kardeşlik rüzgarları esmeye devam edecektir. Bu süreçte Kadın Kolları olarak bayan köy temsilcilerimizden, mahalle temsilcilerimize, belde, ilçe ve belediye meclis üyelerimizden, il teşkilatımıza, milletvekillerimize kadar yek vücut olmasını bildik. Her bayan kardeşimizin bizim nazarımızda Yaradan'a saygı prensibinden ötürü ayrı bir yeri olmuştur. Çünkü, sevgi bizim davamızın esasını teşkil etmektedir. Bütün teşkilatlarımızda bağlılık, gönüllülük ve devamlılık prensibiyle inandıkları dava uğruna çalışan bütün kadın kolları mensuplarımızı muhabbetle tekrar selamlıyorum. Bu vesile ile gelişmiş bir toplum olmanın gereğini yerine getiren ve siyasette kadına yer veren, katılımcı demokrasi ve konsensüse değer veren partimizden, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden, Balıkesir teşkilatlarımızın teveccühü doğrultusunda kadınlarımız adına ve kadınlarımız için önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan İl Kadın Kolları kongremizde Kadın Kolları Başkanlığı'na aday olacağımı sizler aracılığıyla ilan ediyorum" dedi.

   Balıkesir AK Parti İl Kadın Kolları'nın kongrelerini tamamlayan ilçe ve başkanlarının isimleri şunlar;
"Ayvalık Şefika Kavukçu, Balya Saime Güneş, Bandırma Elif Güngör, Bigadiç Aysel Özdemir, Burhaniye S. İmran Tolacıoğlu, Dursunbey Sümeyye Oktay, Edremit Hülya Üretmen, Erdek Belgin Erdem, Gömeç Zühre Yanıkyürek, Gönen Yurdagül Aşkınoğlu, Havran Emine Kuzucu Akkaya, İvrindi Fatma Özenel, Kepsut Necla Kırgöz, Manyas Nevin Bayrak, Marmara Fulya Arga, Savaştepe Zeyno Yılmaz, Sındırgı Hatice Demircan ve Susurluk Güliz Develi."

   Hülya Kamçı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle 10 Mart Pazartesi akşamı bir panel düzenlediklerini, kişisel gelişim uzmanı Canten Kaya'nın katılacağı, "Kadın ve Aile" konulu panelin tüm halka açık olduğunu belirterek herkesi davet etti. Basın mensuplarına partili bayanların kendi yaptıkları börek, pasta, kek ve yaprak sarması ikram ettiği toplantının sonunda, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçı ve yönetim kurulu üyeleriyle ilçe kadın kolları başkanları toplu halde fotoğraf çektirip birlik ve beraberlik mesajı verirken, tekrar adaylığını açıklayan Hülya Kamçı'ya da desteklerini ifade ettiler.

05.03.2008

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir AKP Kadın Kolları'nda Kongre Heyecanı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi