Şifrem?
88 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Belediyespor, Tüm Kategorilerde Şampiyon
Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Yıldız bayanlarda da şampiyon oldu. Tüm kategorilerde rakiplerine hiç set vermeden maçlarını kazanan Belediyespor’un Sultanları, Yıldız Bayanlarda da geleneği bozmadı ve il birincisi olarak Balıkesir’i çeyrek finallerde temsil etmeye hak kazandı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

   Yıldız Bayanlar kategorisinde Havran Belediyespor’la karşılaşan Belediyespor Yıldız Bayan Voleybol Takımı, son maçtan önce garantilediği şampiyonluğu İl Gençlik Spor Şube Müdürü’nün elinden aldığı kupayla kutladı. Balıkesir Yıldız Bayanlar kategorisinde ikinci DSİ olurken, Burhaniye Belediyespor üçüncü oldu.

   Balıkesir’de minik, genç ve yıldız bayan olmak üzere tüm kategorilerde şampiyon olan Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Nisan ayında yapılacak Türkiye Şampiyonası çeyrek final karşılaşmalarında Balıkesir’i temsil edecek. Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 2-6 Nisan tarihleri arasında Minik Bayanlar kategorisinde, 9-12 Nisan tarihlerinde Genç Bayanlar kategorisinde ve 17-20 Nisan tarihlerinde de Yıldız Bayanlar kategorilerinde bölge birincileriyle karşılaşacak. Amaçlarının ilk olarak yarı finallere kalmak olduğunu belirten Antrenör Uğur Baysal, çeyrek finalleri geçerek Türkiye’de ilk 16 takım arasına girmelerinin büyük bir başarı olacağını ve bunu yapacak güçte olduklarını, özellikle minik bayanlarda final oynayabileceklerini kaydetti.

Belediyespor Voleybolda İddialı

   Çalışmalarına Ekim ayında başlayan Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, tüm kategorilerde oynadıkları grup maçlarını set vermeden kazanarak Türkiye şampiyonasında Balıkesir’i temsil edecek.

   Voleybol Antrenörleri Uğur Baysal ve Berrak Günay yönetiminde çalışmalarını yürüten Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nın Yıldız, Genç ve Minik Bayanlar olmak üzere üç kategoride toplam 85 sporcusu bulunuyor. Belediye Başkanı Sabri Uğur ve Belediyespor Başkanı Zafer Çakır’ın öncüğünde ve desteği ile kurulan Bayan Voleybol Takımı yeni bir takım olmasına rağmen, yaptığı maçlarda rakiplerine kısa zamanda üstünlük sağladı. İlk etapta gençlik merkezi Yıldız ve Genç Bayan sporcularıyla oluşturulan takımlarla çalışmalarına başlayan Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Ekim ayından bu yana da kendi oluşturduğu minik bayanlar takımıyla da alt yapısını kurmuş durumda.

Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

   Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, üç kategoride müsabakalarda başarılı sonuçlar alırken, alt yapı çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor.

   Hafta sonları Cumhuriyet Lisesi Spor Salonu’nda devam eden çalışmalara 1994 ile 2000 yıllarında doğan kız öğrenciler kabul ediliyor. Cumartesi ve Pazar günleri saat 12:00 ile 13:30 saatleri arasında yapılan antremanlara öğrenciler, Kurtdereli Spor Salonu önünden hareket eden Belediye otobüsü ile gidiyorlar. Çalışmalara katılmak isteyen yeni sporcular da Cumhuriyet Lisesi’ne bu otobüs vasıtasıyla ücretsiz götürülüyor. İlk çalışmalarına Kasım ayında başlayan Voleybol Okulu’nun şu an 35 sporcusu bulunuyor.

   Bir yıl boyunca devam edecek çalışmalarda, oyuncu seçimlerinin süreç içinde değerlendirileceği belirten antrenörler Uğur Baysal ve Berrak Günay, başarılı olan oyuncuların Belediyespor bünyesinde lisanslı olarak spor hayatına devam edeceğini belirttiler. Voleybol alanında Belediyespor’u Türkiye çapında önemli yerlere taşımanın amaçlandığı Voleybol Spor Okulu’na  Balıkesirliler'in büyük ilgi gösterdikleri bildiriliyor.

   Yeni kayıtları halen devam eden Belediyespor Voleybol Okulu’yla ilgilenen aileler, Belediyespor Kulübü’nün 243 39 69 numaralı telefonundan daha ayrıntılı bilgi alabilecekler.

11.03.2008

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Belediyespor, Tüm Kategorilerde Şampiyon

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi