Şifrem?
67 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Başkan Uğur:'Hedeflerimizin İlerisindeyiz'
Belediye Başkanı Sabri Uğur, göreve gelmeden önce ve göreve ilk geldiği günlerde kamuoyu ile paylaştığı hedeflerinin çok ilerisinde olduğunu söyledi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

   Geride bıraktığı 4 hizmet yılını, çeşitli platformlarda değerlendirmeyi sürdüren Başkan Uğur, geçtiğimiz haftasonu, Balıkesir kent merkezindeki Mahalle Muhtarları ile bir öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemekte konuşan Başkan Uğur, “Sizinle yaptığımız ilk toplantılarda ortaya koyduğumuz hedeflerin bir hayli ilerisinde olduğumuzu çok rahatlıkla söyleyebilirim” dedi.

   Belediye Hizmet Binası Yemek Salonu'nda verilen yemekten sonra muhtarlarla sohbet eden Belediye Başkanı Uğur, Muhtarlara, “150. Yıla Hangi Projelerle Girelim?” başlıklı özel kitabı da takdim etti. Balıkesirliler'den önümüzdeki 6 yıl içinde yapılmasını öncelikli olarak istedikleri özgün fikir ve projeler beklediğini söyleyen Başkan Uğur, “Amacımız, hazırladığımız bu kitapla, hem 4 yılda gerçekleştirdiğimiz 144 projeyi tanıtmak, hem de Balıkesirliler'in aklından geçen fikir ve proje önerilerinden uygulanabilir olanları tespit edip onları hayata geçirmek” diye konuştu.

Yapılanları Sizler Koruyacaksınız

   Görevde bulunduğu 4 yıllık süre boyunca, sağlamış oldukları destek ve yaptıkları çeşitli uyarı ve bilgilendirmelerden dolayı mahalle muhtarlarına teşekkür eden Başkan Uğur, “Bugüne kadar, sizlerle çeşitli vesilelerle pek çok kez bir araya geldik ve taleplerinizi yerine getirmeye çalıştık. Çalışmalarımızı yoğun bir şekilde yürüttük. Tüm bu çalışmaları yürütürken en çok zorlandığımız nokta, çalışılan bölgelerde hayatın devam ediyor olmasıydı. Amacımız, devam eden hayata çok fazla müdahale etmeden çalışmalarımız tamamlamak. Ancak, önemli bir nokta da, yaptığımız altyapı ve üstyapının korunması. Belediye olarak biz yapıyoruz, sizler de yapılanlara sahip çıkarak koruyacaksınız” dedi.

2008 Sezonu Asfalt Çalışmaları Başladı

   2008 yılı yol, tretuvar ve kaldırım çalışmalarının başladığını bildiren Belediye Başkanı Sabri Uğur, yaptıkları iş planlarını da muhtarlara açıkladı. Başkan Uğur, Nisan ayı başında Adnan Menderes Mahallesi'nden başlattıkları yol yenileme çalışmalarının Aygören, Karaoğlan ve Dumlupınar mahallelerinde sürdürüleceğini; Çay, Dinkçiler, Gazi Osman Paşa, Hacı İlbey, 1. Sakarya, 2. Sakarya, Karesi, Kasaplar, Kayabey, Kızpınarı, Kuvva-yı Milliye, Mirzabey, Sütlüce, Vicdaniye, Yıldız, 1. ve 2. Gündoğan mahallelerinde doğalgaz çalışmalarının bitirildiği bölgelerin de süratle asfaltlanacağını söyledi.

Kentsel Dönüşüm Projelerimiz Önemli

   Balıkesir’in gelişen ve genişleyen bir şehir olduğunu vurgulayan Başkan Sabri Uğur, “Kentleşme ve yenileşme, Balıkesir’in dış mahallelerine doğru yayılıyor. Ancak, bu yenileşme, kent merkezinde maalesef gerektiği gibi olamıyor. Gerek hukuki ve mülki sorunlar, gerekse projelerin yetersizliği buna engel oluyor” dedi. Gündemlerinde iki önemli Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu söyleyen Başkan Uğur, özelikle Akıncılar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ne özel bir öncelik ve önem verdiklerini, 26 Nisan’da yapılacak toplantıda, projenin, bu bölgedeki mülk sahiplerine tanıtılacağını söyledi.

   Konuşmasında, Belediye tarafından yürütülen tüm hizmetlerde, mahalle muhtarlarının çok önemli rollere sahip olduklarını işaret eden Başkan Uğur, sözlerini, bugüne kadar sürdürülen işbirliği ve yakın diyaloğun bundan sonra da devam edeceğine inandığını belirterek tamamladı.

15.04.2008

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler
08.04.2024 Tarihli Haberler
07.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Başkan Uğur:'Hedeflerimizin İlerisindeyiz'

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi