Şifrem?
245 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Filenin Sultanları Yarı Finalde
Belediyespor Yıldız Bayan Voleybol Takımı, Balıkesir birincisi olarak katıldığı Türkiye Yıldız Bayanlar Voleybol çeyrek final karşılaşmalarını, rakiplerine set vermeden kazanarak yarı finallere kaldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

   Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Balıkesir’de yakaladığı başarılara Türkiye’nin ilk 20 takımı arasına girerek bir yenisini daha ekledi. İl birincisi olarak Tekirdağ Şarköy’de katıldığı Yıldız Bayanlar Türkiye Çeyrek Finallerinde, büyük bir başarı gösteren Belediyespor Yıldız Bayan Voleybol Takımı Mayıs ayında yapılacak yarı finallere katılacak. Çeyrek Finallerde Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Bursa, Kırklareli il birincileriyle karşılaşan Yıldız Bayan Voleybol Takımı karşılaşmalarını rakiplerine set vermeden kazandı.

   Sezon başında hedefledikleri başarıya ulaştıklarını söyleyen Voleybol Yıldız Bayan Takımı Antrenörleri Uğur Baysal ve Berrak Günay, Yarı finallere katılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Antrenör Uğur Baysal, “Sezon boyunca ilk hedefimiz il birinciliğiydi daha sonra katılacağımız karşılaşmalarda yarı finallere kadar yükselmeyi hedeflemiştik ve başardık. Sporcularıma güveniyorum ve gideceğimiz şampiyonada Balıkesir’i en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Bu başarılarımızda öncelikle sayın Belediye Başkanımız Sabri Uğur’a, Belediyespor Kulüp Başkanımız Zafer Çakır’a, Kulüp Müdürü Çetin Aslanhan’a ve Hüsnü Erdoğan’a emekleri ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ederiz” diye konuştu. Maçlarda sporcuların özveriyle mücadele ettiklerini belirten Antrenör Berrak Günay, Tekirdağ’da kendilerini yalnız bırakmayan sporcu velilerine de desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

Eczacıbaşı’ndan Moral Desteği

   Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’na geçtiğimiz hafta yapılan Türkiye Liselerarası Voleybol Final Karşılaşmaları için Balıkesir’e gelen Eczacıbaşı Voleybol Takımı ile antreman yaptı. Sporcuların deneyimlerini paylaştığı bir ortamda geçen antremanlar sırasında Eczacıbaşı Bayan Voleybol Takımı antrenörü Suphi Doğancı Belediyespor Bayan Voleybol Takımı sporcularına bir konuşma yaptı. "Çok zor şartlar altında çalışmalarını sürdürerek, çeşitli başarılara imza attığınızın bilincindeyim" diyerek sözlerine başlayan Antrenör Doğancı, “Anadolu insanının çalışma azmi ve kararlılığı her zaman başarıları da beraberinde getirir. Benim takımımda da Anadolu’dan keşfettiğimiz sporcular var. Hiçbir zaman unutmayın önemli başarılar yapılan fedakarlıklarla ortaya çıkar. Her maç için, her puan için oynamalı ve o puanı o sayıyı nasıl alırım diye maçlara çıkmalısınız. İnatçı olun vazgeçmeyin. O zaman kimse önünüzde duramaz. Yolunuz açık olsun sizinle tanıştığıma çok sevindim. Önünüzdeki maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

Belediyespor Antrenörleri Milli Takımda

   Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından başlatılan Voleybol Mili Takımı’na Sporcu Yetiştirmek için başlattığı projede Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörleri Uğur Baysal ve Berrak Günay da yer alıyor.

   Geçen yıl 16 il ile başlayan projede, bu yıl pilot il sayısı 40’a çıkartıldı. Balıkesir’in de pilot iller arasında bulunduğu uygulamada Belediyespor Bayan Voleybol Takımı antrenörlerinden Berrak Günay İl koordinatörü ve Uğur Baysal da Baş Antrenör olarak projeye dahil oldu. Projeyle voleybol milli takım alt yapısına sporcu yetiştirmek hedefleniyor. Mili takım çalışmalarının ardından antrenörler tarafından seçilen 12 erkek 12 bayan sporcu Ankara’da yapılacak milli takım seçmelerine katılacak. 

Belediyespor Voleybol Takımı, Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

   Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, alt yapı çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Hafta sonları Cumhuriyet Lisesi Spor Salonu’nda devam eden çalışmalara 1994 ile 2000 yıllarında doğan kız öğrenciler kabul ediliyor. Cumartesi ve Pazar günleri saat 12:00 ile 13:30 saatleri arasında yapılan antremanlara öğrenciler, Kurtdereli Spor Salonu önünden hareket eden Belediye otobüsü ile gidiyorlar. Çalışmalara katılmak ve Belediyespor altyapısında yer almak isteyen sporcular, Cumhuriyet Lisesi’ne bu otobüs vasıtasıyla ücretsiz götürülüyor. İlk çalışmalarına Kasım ayında başlayan Voleybol Okulu’nun şu an 35 sporcusu bulunuyor.

   Bir yıl boyunca devam edecek çalışmalarda, oyuncu seçimlerinin süreç içinde değerlendirileceği belirten antrenörler Uğur Baysal ve Berrak Günay, başarılı olan oyuncuların Belediyespor bünyesinde lisanslı olarak spor hayatına devam edeceğini belirttiler. Voleybol alanında Belediyespor’u Türkiye çapında önemli yerlere taşımanın amaçlandığı Voleybol Spor Okulu’na  Balıkesirliler'in büyük ilgi gösterdikleri bildiriliyor.

30.04.2008

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Filenin Sultanları Yarı Finalde

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi