Şifrem?
80 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ayvalık CHP den İlçe Ziyaretleri
Önceki akşam, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüsnü Erol, Ayvalık, Altınova ve Küçükköy’ün CHP’li Belediye Başkanlarıyla, Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra İl Genel Meclisi üyelerini de yanına alarak sürpriz ziyarette bulundu.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto
Cumhuriyet Halk Partisi Ayvalık İlçe Başkanı Hüsnü Erol’un yanı sıra, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, CHP Balıkesir İl Genel Meclis Üyeleri ilk olarak Köylerinde Maden Ocağı açmak isteyen işletmeye karşı büyük mücadele vermesiyle bilinen Karaayıt köyüne gidildi.

Karaayıt köyünde Muhtar, Mehmet Saraçoğlu ve bir gurup köylü ve Akçapınar Köyünde de Muhtar Erdal Özaydın tarafından karşılanan CHP’li heyet, köy meydanında bulunan muhtarlık ve kahvehanede bir süre sohbet ettiler. Karaayıt köyünün ardından Akçapınar köyüne geçen CHP’li heyet burada da köy muhtarı Erdal Özaydın ve köylülerle bir süre sohbet etti. Sıcak çayların içildiği ve dostluk havasında geçen konuşmalarla Karaayıt ve Akçapınar köylerine sohbet toplantıları düzenleyen CHP’nin ziyaretinden köylüler mutlu olduklarını belirttiler.

“KÖYLÜMÜZÜN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüsnü Erol, “Ayvalık’ın Altınova, Küçükköy ve köylerle tek bir yumruk olması gerektiğini düşündüğümüz için buradayız. Köylü vatandaşlarımızın hangi konuda olursa olsun bir sıkıntıları söz konusu olduğunda Ayvalık, Küçükköy ve Altınova Belediye Başkanlarımız ve İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımızla tanışmalarını sağlayabilmek adına bugün burada köylülerimizle bir araya geldik. Seçim zamanı olmamasına rağmen burada bulunmaktan çok mutluyuz’’ diye konuştu.
Köy ziyaretlerini şahsı adına sık sık yaptığını kaydeden Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, “Köylülerimizin en büyük gelir kaynağı olan zeytin mahsül dönemi olan bu dönemde para etmiyor. Ülkemizi yönetenlerin tarım politikalarıyla üreticiyi mağdur etmelerinin önünü kesmek için mücadele gerekmektedir. Bunun içinde bu bölgeden çıkartılacak bir milletvekili ile TBMM’de konunun gündeme getirilip, gündemde kalması ve sorunların takibinin yapılması gerekir. İnanıyorum ki Ayvalık ve çevre beldelerinde yerleşen irade köylerimizde de oluşacaktır’’dedi.


“TERÖRLE MÜZAKERE EDİLMEZ, MÜCADELE EDİLİR”
Açılımlarla ülkenin önünün tıkanmaya çalışılmasından yakınan emekli Yarbay ve Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer’de, “Ülke topraklarımızda yaşayan her vatandaşımız birbirimize tahammül etmeyi öğrenmek zorundadır. TV’ler de çıkıp ta teröristlerle diğer vatandaşları birbirinden ayırmayı beceremeyen insanlar, açılım için dağdaki teröristle de görüşmek lazım, Abdullah Öcalan’la da görüşmek lazım dedikçe artık TV izlemek insanın içinden ne yazık ki gelmiyor. Ama ne yazık ki mevcut iktidar terör konusunda halkımızın kabul edilemeyecek gerçeklerini Başbakanın kendi deyimiyle sindire sindire kabul ettirmeye çalışıyorlar. Şimdi ise aldıkları büyük tepki nedeniyle çark ettiler. Ama yine de açılımlar konusunda ısrarcı davranıyorlar. Genel Başkanımız Deniz Baykal’ın dediği gibi ‘Terörle müzakere edilmez, Terörle mücadele edilir’ ama iktidar bunun tam tersi bir rotada ilerliyor’’ diye konuştu.

“CHP’NİN PROGRAMI ÜLKENİN KURTULUŞUDUR”
CHP ilçe örgütüyle birlikte Karaayıt ve Akçapınar köyleri ziyaretine giden Küçükköy’ün CHP’li Belediye Başkanı Mesut Ergin’de, “Biliyoruz ki, Kurtuluş Savaşı mücadelesi köylü halkımızla birlikte kazanıldı. İnanıyoruz ki, Ak Parti’den ülkemizin kurtuluşu da yine köylerden başlayacak olan mücadele ile kazanılacaktır’’ dedi. Ayvalık CHP İlçe Başkanı Hüsnü Erol, Ayvalık-Küçükköy-Altınova Belediye Başkanları ve İl Genel Meclis üyeleriyle yapılan ziyarette, CHP İl Genel Meclis Üyesi Fevzi Keklikçi’nin köylülerle olan samimi diyalogları gözlerden kaçmadı.
Karaayıt ve Akçapınar köylerinin TEDAŞ’a olan borçlarından dolayı köye su pompalayan cihazların çalışmamasından dolayı susuz olduğunu hatırlatmaları ve Karaayıt köyünde ki demir zenginleştirme madeninin meydana getirdiği mera sorunlarının tartışıldığı köy toplantılarında bu konular ve bunların dışlında ki her konuda köylülere tam destek olacaklarının sözünü veren Ayvalık CHP heyetine köylüler adeta bağrına bastılar.
Karaayıt ve Akçapınar köylerine yapılan ziyaretlerden oldukça memnun ayrılan CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüsnü Erol, “Köylerimizi, yaşadığımız ilçe ve beldelerden ayrı tutabilmek mümkün değildir. CHP İlçe Örgütü olarak köy ziyaretlerimiz artarak sürecektir’’ diye konuştu

31.12.2009

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ayvalık CHP den İlçe Ziyaretleri

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi