Şifrem?
119 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Üç Çocuk Annesi Kadın 40 Gündür Kayıp
Balıkesir'de evli 3 çocuk annesi kadından 40 gündür haber alınamıyor.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir'in İvrindi ilçesine bağlı Osmanköy'de ikamet ederken çalışmak için 3 yıl önce Topuzlar köyüne yerleşen İbrahim-Ayşegül isimli 20 yıllık evli ve 3 çocuk sahibi çiftin mutluluğuna gölge düştü.

Eşiyle mutlu bir evlilikleri olduğunu anlatan İbrahim Akyüz (45), bir süre önce geçirdiği ameliyat sebebiyle düzenli olarak doktor kontrolüne giden eşinin son olarak 7 Ocak 2010 tarihinde hastaneye gittikten sonra kaybolduğunu, evine dönmediğini bir daha kendisinden hiçbir haber alamadıklarını anlattı.

İvrindi İlçe Jandarma Komutanlığı'na yapılan ihbarın ardından İvrindi Cumhuriyet Savcılığı tarafından da olayla alakalı soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Biri kız 3 çocukları olan Akyüz çiftinden İbrahim Akyüz, "Ayşem 7 Ocak perşembe günü öğleden önce köyden İvrindi Devlet Hastanesi'ne gitti, kontrol için. Büyük oğlumla beraber gittiler. Buradan doktorlar Balıkesir Devlet Hastanesi'ne sevk etmişler.

Öğle saatlerinde beni arayıp Balıkesir'e gideceğini söyledi, Ünal götürsün dedim, Çalıştığı için gerek yok kendim giderim dedi. sonra aynı gün saat 13.30 sıralarında beni arayıp Balıkesir'e vardığını söyledi. Akşam oldu dönmedi. Büyük oğlum işten, diğeri okuldan geldi. Ayşegül gelmeyince aramaya başladık ama bir haber alamadık. Jandarmaya başvurduk. Balıkesir'deki yakınlarımız hastaneleri aradı fakat bulunamadı. çok korkuyoruz, çocuklarımız da çok üzgün, her gün ağlıyorlar" diye konuştu.

MİNİBÜS VE ŞOFÖRÜ DE KAYIP
40 gündür gözlerine uyku girmeyen İbrahim Akyüz, çocuklarından ilköğretim üçüncü sınıfa giden Hasan'ın ender görülen bir rahatsızlığının olduğunu, annesi kayıp olduğu için nükseden hastalığı sebebiyle geceleri altını ıslattığını, aşırı üzüntü yüzünden yerinden ayağa kalkamadığını ve ateşinin yükseldiğini, geceleri kalkıp annesini arayıp ağladığını anlatırken yaşadıkları sıkıntı ve üzüntülerini ifade etti.

Ayşegül Akyüz'ün İvrindi'den Balıkesir'e gittiği Mustafa Sarı'nın kullandığı 10 P 1739 plakalı Peugeot marka siyah kuşaklı beyaz renkli İvrindi Seyahat yazılı yolcu minibüsünün de Ayşegül ile aynı gün kayıplara karıştığı belirlendi. Kayıp kadınla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Ayşegül Akyüz'ün kaybolduğu gün sır olan Mustafa Sarı ve aracının da bulunması için harekete geçildiği öğrenildi.

Güvenlik güçleri, kayıp kadının Mustafa Sarı isimli şahıs tarafından kaçırılmış olabileceğini değerlendiriyor. 20 yıl önce severek evlendiklerini ve son derece mutlu bir evlilikleri olduğunu anlatan İbrahim Akyüz, "Eşimin hayatından endişe ediyorum. Onu kandırıp kaçırıp kötülük yapmış olmalarından korkuyorum, inşallah hayattadır. Fakat yaşıyor olsa eşim ne yapar eder beni veya çocuklarımızı mutlaka arardı. Eğer yaşıyorsa bizi arasın, sesini duyursun. Yeter ki bulunsun" diyerek gözyaşı döktü. Çaresiz baba çocuklarıyla beraber 40 gündür hiçbir izine rastlanmayan eşinden haber beklerken, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı'nın kayıp olan 3 çocuk annesi genç kadınla alakalı soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.

KAÇTI MI, KAÇIRILDI MI?
İvrindi ilçesindeki olay duyanları üzüntüye boğdu. Çevresinde sevilen ve sayılan bir kadın olan Ayşegül Akyüz'ün İvrindi Seyahat minibüsünün şoförü Mustafa Sarı tarafından kaçırılmış veya daha önceden görüşüp aralarında anlaşarak planlı olarak kaçmış olabilecekleri ihtimallerini de değerlendiren güvenlik güçleri, Sarı ailesinin de ifadelerini aldı. Evli ve 3 çocuk annesi Ayşegül Akyüz'ün 40 günden beri bulunamaması başta ailesi olmak üzere ilçede büyük bir tedirginliğe yol açtığı kaydedildi.

17.02.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Üç Çocuk Annesi Kadın 40 Gündür Kayıp

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi