Şifrem?
127 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesir Emniyet Teşkilatı Göbek Eritiyor
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nde, 'göbek eritme' operasyonu başladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ın kısa bir süre önce atandığı göreve başladığında verdiği ilk mesajlardan biri göbekli personel görmek istemediği olmuştu. Müdür Aydın, yayınladığı bir emir ile tüm müdür yardımcıları, şube müdürleri ve birim amirlerini forma girmeleri için spora teşvik ediyor. Sabah erkenden stadyumda toplanan emniyet mensupları yürüyüş yapıp göbek eriten hareketler yapıyor.

FAZLA KİLOLAR ATILIYOR
Balıkesir Emniyet Teşkilatı'nda İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ın talimatıyla, "yaşam boyu spor" hareketi başlatıldı. Başlangıç olarak hafta sonları sabah erken saatlerde Balıkesir Atatürk Stadı'na gelen emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve birim amirlerinin tamamı başmüdür geldikten sonra hep birlikte spor yapıyorlar. Önce, çevresi 400 metre olan yürüyüş parkurunda 8-10 tur yürüyen emniyet mensupları daha sonra ısınma hareketleri ve özellikle göbek eritmeye yarayan kültürfizik hareketleri yapıyorlar. Böylece fazla kilolarından kurtulma imkanı bulan emniyet müdürleri aynı zamanda kendilerini formda tutarak daha sağlıklı bir yaşam sürüyorlar. Stadyumda çok sayıda sivil vatandaş da daha sağlıklı bir yaşam için yürüyüş, koşu ve spor hareketleri yapmayı günlük yaşamlarının bir parçası haline getirmişler.

KATILIMLAR GÖNÜLLÜ
Balıkesir Emniyet Müdürü Ömer Aydın, hiçbir personeli zorlamadıklarını, ancak teşvik ettiğini söyledi. Yaklaşık 2 ay önce başladıkları sporun faydalı sonuçlarını kısa sürede gördüklerini söyleyen müdür Aydın, yardımcılarının, şube müdürleri ve birim amirlerinin performansında olumlu değişiklik gözlediğini anlattı. Balıkesir Emniyet Müdürü Ömer Aydın, "Haftada bir gün yürüyüş, bir gün de salonda ve çim sahada futbol şeklinde spor yapıyoruz. İki ayı aşkın süredir devam ediyoruz. Arkadaşlarımız da bu tempoya ayak uydurdular, alıştılar. Her geçen gün tempomuzu da artırıyoruz. Spor polisin hayatının bir parçası, olmazsa olmazlarından. Arkadaşlarımıza bu konuda biraz daha fırsat sağlamış oluyoruz. Başta tempoya ayak uyduramayanlar zaman içinde ayak uydurabilir hale geldiler. Her geçen gün zaten tempoyu ve sporun süresini de artırıyoruz. Akşam arkadaşlarımızla gece ilerleyen saatlere kadar dışarıda hep beraber ekiplerle birlikteydik. Ama sabah erkenden spor yapmak üzere toplanabildiler. Bu sağlıklı gelişmenin bir göstergesi. İşimiz biliyorsunuz stres dolu bir iş, sporla stresi de kesinlikle atmış oluyoruz. Müdür yardımcılarımız, şube müdürlerimiz ve birim amirlerimizin tümü burada. Diğer personelimizle ilgili de ayrıca sportif müsabakalar, turnuvalar düzenliyoruz. Tüm personelimizin spor yapması için fırsat oluşturuyoruz. Yaşam boyu spor diyoruz" dedi.

İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın grubun lideri olarak sportif yapısı ve zindeliği ile teşkilatına öncülük ediyor. Yürüyüş ve koşunun ardından geçilen hareketler sırasında bazı müdürler güçlük yaşarken, başta emniyet müdürü olmak üzere tüm teşkilat mensupları en başta epey zorluk çektikleri sabah sporuna alışmanın keyfiyle günlük yaşamlarına düzenli sporu dahil etmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Şimdilik sadece hafta sonları yapılan Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ndeki, "göbek" operasyonuyla ilgili yaşam boyu spor faaliyetinin önümüzdeki günlerde daha erken saatlerde haftaya yayılması bekleniyor.

05.04.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesir Emniyet Teşkilatı Göbek Eritiyor

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi