Şifrem?
162 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Vali Yılmaz Arslan'dan Teröre Tepki
Vali Yılmaz Arslan, İskenderun'da 6 askerin Şehit edildiği bölücü terör örgütünün saldırısını şiddetle kınadı. Vali Arslan, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet yaşacağını bildirdi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Vali Yılmaz Arslan, katıldığı bir açılış töreninde yaptığı konuşmasında teröre tepki gösterdi. Devletin teröre karşı yıllardır verdiği mücadelenin bilindiğini belirten Vali Yılmaz Arslan, "Üzüntülü günlerimizden birisini yaşıyoruz ve bu üzüntümüzün de bilincindeyiz. Devletimizin yıllardır teröre karşı verdiği mücadeleyi biliyoruz. Bu mücadele ilelebet devam edecek. Tabiki vatan evlatlarının şehit olması üzücü. Ancak, bu vatan bugünlere çok sayıda şehitler verilerek intikal ettirildi, bundan sonra da tüm kötü niyetli insanlara bunu bir kez daha yüksek sesle haykırmamız gerekiyor. Bu ülke, bu devlet ilelebet yaşayacak. Bu ülkenin toprakları üzerinde planları olan insanların planları da ters yüz edilerek bozulacaktır. Bundan da hiç kimsenin bir kuşku ve endişesi olmamalıdır" dedi.

BAŞKAN OK: MİLLETİMİZİN BİRLİĞİNDEN VE VATANIMIZIN BÜTÜNLÜĞÜNDEN ASLA TAVİZ VERİLMEYECEK"

Belediye Başkanı İsmail Ok da Hatay'ın İskenderun ilçesinde teröristler tarafından Deniz İkmal Komutanlığı'na düzenlenen roketli saldırıda 6 askerin Şehit olması, 9 askerin de yaralanmasıyla ilgili yayınladığı mesajda terörist hainlerin emellerine ulaşamayacağını, binlerce şehit verilse de milletin birliğinden ve vatanın bütünlüğünden asla taviz verilmeyeceğini bildirdi. Belediye Başkanı İsmail Ok, "Yüzlerce yıldan bu yana yurdumuz olan Anadolu topraklarında farklı dil, din, ırk, renk ve kültüre mensup birçok etnik unsurdan oluşmuş olan Türk Milleti, bu farklılıkları sevgi, saygı, kardeşlik, birlik ve beraberlik potası içinde eriterek daima büyük bir millet olduğunu göstermiştir. Bu büyük milletin sevinçte, neşede, dertte ve üzüntüde sürdürdüğü ortaklık ve paylaşım varlığının devamının en büyük garantisidir. Bu gerçeği çok iyi bilen iç ve dış güçler Türk Milletini yüzlerce yıldan bu yana Anadolu topraklarından söküp atmanın ve varlığını yok etmenin yegane yolunun O'nun birlik ve bütünlüğünü bozmaktan geçtiğini çok iyi bilmektedir. Bu yüzden bu güçler yüzlerce yıldır sürdürdüğümüz birlik, kardeşlik, barış ve huzurumuzu bozmak istemekte, taşeronları ve ülkemizdeki uzantıları eli ile Türk Milletini ve O'nun şanlı ordusunu terör yoluyla yıldırmaya çabalamaktadır. Bunlar çok iyi bilmelidirler ki Türk devleti, ülkesi, milleti ve ordusuyla bir bütün halinde yıkılmaz bir kale gibi dimdik ayaktadır. Binlerce şehit versek de milletimizin birliğinden ve vatanımızın bütünlüğünden asla taviz verilmeyecek, terörist hainler emellerine asla ulaşamayacaktır. Türk Milleti vatanına, bayrağına, bağımsızlığına ve onuruna yapılmış ve yapılacak olan her tür hain teşebbüs ve saldırıyı etkisiz ve sonuçsuz kılacak, her zaman olduğu gibi faillerinin ve onun arkasındakilerin heveslerini kursaklarında bırakacaktır. Deniz İkmal Komutanlığı'na düzenlenen hain saldırıyı bütün milletimizle beraber nefret ve şiddetle lanetliyor, ülkesi uğruna Şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa, geride kalan yakınlarına sabır ve metanet diliyorum" dedi.

03.06.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Vali Yılmaz Arslan'dan Teröre Tepki

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi