Şifrem?
313 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Sarımaklı'nın Yeni Kapalı Pazaryeri Açılıyor
Sarımsaklı'da belediye tarafından yapımı tamamlanan 470 metrekarelik kapalı pazaryeri, açılış için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu bekliyor.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Vatandaşlarla, pazarcı esnafını kış mevsiminde yağmurdan, çamurdan kurtarıp, rahat ve modern koşullarda alış veriş imkânı sağlanılması dağınık durumda olan satıcıları bir araya getirebilmek amacıyla yapımına başlanan kapalı pazaryeri daha şimdiden beldeyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerle, vatandaşların hizmetine girmiş durumda. Kapalı pazaryerinde Salı günleri kurulan pazarda vatandaşların yaz güneşinin yakıcılığından uzak ve serin ortamda alışveriş yapmaktan son derece memnun oldukları gözleniyor.

Vatandaşlar, modern pazaryerinin turizmde Türkiye'nin cazibe merkezi olmaya namzet Sarımsaklı'ya yakıştığını vurgularken, pazarcı esnafı da kapalı pazaryerinin içerisindeki düzenlemelerden son derece memnun olduklarını belirtiliyor.

Resmi açılışının 10 Temmuz'da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Küçükköy-Sarımsaklı'yı ziyareti sırasında yapacağı kapalı pazaryeri ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Küçükköy'ün genç ve başarılı Belediye Başkanı Mesut Ergin, "Beldemizde daha mutlu ve umutlu, daha uygar bir geleceğe belde halkımızla birlikte yelken açmış durumdayız. Değişime ve değişimin gücüne inanan bizler, halkımızla birlikte değişme azmini yaşıyoruz" diye konuştu.

“BİR YANDAN YATIRIM YAPIYOR, BİR YANDAN DA BORÇ ÖDEMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Bir yılda dev icraatlara imza atarken, bir yandan da kendi yönetimlerine, eski yönetimlerden bırakılan 37,5 Trilyon borcu ödemeye çalıştıklarını anlatan Belediye Başkanı Mesut Ergin, Küçükköy-Sarımsaklı'da iş başında olduklarını vurgulayarak, belediyenin önceki yönetimlerce ciddi anlamda yıpratılmış olduğunu savunuyor.

Amaçlarının şimdiye kadar belde de yapılamayanları kısa sürede başarmak olduğunun altını çizen Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, "Belediye olarak, halkla birlikte olunduğunda çok daha güzel işler yapılabileceğine hep birlikte şahit oluyoruz ve olacağız.
Daha yolun çok başındayız. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da yapacağımız çalışmalarla beldemiz, kaybettiği itibarını tekrar kazanacak ve bir türlü belirleyemediği gelecek vizyonunu oluşturacaktır. Halkımızın yanı sıra beldemizi ziyaret eden yerli ve yabancı ziyaretçilerimize rahat alışveriş imkânı sunacak olan kapalı pazaryeri projemizi tamamlayıp, hayata geçirmeye başlamakla bu konuda ilk adımlarımızı atmaya başladık" dedi.

Doğal çevre açısından belde olarak çok şanslı durumda olduklarını vurgulayan Ergin, "Yüce Yaradan, beldemize tabiat ve güzellik olarak çok cömert davranmıştır. Yerel yönetim olarak bizim görevimiz bu harika çevreyi düzenlemek ve denetlemektir" şeklinde konuştu.

Öte yandan Küçükköy'de kış aylarında 8,5 bin olan belde nüfusunun, turizm sezonunda günü birlik turlarla birlikte 250-300 bin civarına ulaştığını kaydeden Ergin, "Küçükköy Sarımsaklı'da yapılan nüfus sayımlarında kış nüfusu baz alınarak belediyemize hazineden pay veriliyor. Mevcut norm kadro kanunu çerçevesinde kısıtlı personel ve kaynaklarla yaz mevsimlerindeki devasal nüfusa hizmet vermeye ve bu ağır yükün altından kalkmaya çabalıyoruz. Bu yüzden de özellikle beldemizde yazlığı bulunan vatandaşlarımızın nüfus sayımlarında mutlaka beldemizde sayımlarını yaptırmaları konusunda duyarlı olmaya çağırıyoruz" dedi.

30.06.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Sarımaklı'nın Yeni Kapalı Pazaryeri Açılıyor

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi