Şifrem?
99 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ayvalık'n Belediye Başkanları El Ele
Ayvalık ilçesi ve ilçeye bağlı belde belediye başkanlarının uyumlu çalışmaları göz dolduruyor.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

29 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday olarak seçimlere giren ve seçim dönemi uyumlu çalışmalar sergileyerek üç yerleşkede de tam bir başarıyla Belediye Başkanı seçilen Ayvalık, Küçükköy ve Altınova Belediye Başkanları’nın seçim sonrasında da aynı uyum ve çabayla yaptıkları çalışmalarla birlikte hareket etmeleri vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Ayvalık'tan ikinci dönem belediye başkanlığını üstlendikten sonra ilk dönemde yarım kalan çalışmalarına hız veren Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'in tecrübesinden yararlandıklarını belirten Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer ve Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, sosyal belediyecilik anlayışıyla çoğu zaman ekip ve donanım konusunda belediyeler arasında imece usulü dayanışmalar sergilemeleri de bölge halkının sempatisini kazandığı kaydediliyor.

CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüsnü Erol öncülüğünde tam bir ekip çalışması halinde çalıştıkları belirtilen CHP'li belediye başkanlarının uyumlu çalışmaları hakkında ki yorumları ise oldukça ilginç.

“HALKIMIZ İÇİN DEV ADIMLAR ATMAYA HAZIRLANIYORUZ”
Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Hasan başkan benim için her şeyden önce bir ağabey konumunda. Ondan öğrendiğim ve halen daha öğreneceğim çok şeyin olduğunu düşünüyorum. Altınova Belediye Başkanımız Asım beyin de var olduğu üçlü saç ayağında hep birlikte bölge halkımızın çıkarları doğrultusunda yoğun çalışmalar içerisinde bulunmak inanılmaz keyifli ve heyecanlı benim için. Çoğu zaman en özel sorunlarımızı bile birbirimizle paylaşacak kadar sağlam dostluk temeli üzerinde yükselen çalışma koşullarımızı bölge halkımız için daha dev adımlar atacak hale getirebilmek için yoğun çaba içerisindeyiz. İnanıyorum ki, yakın gelecekte bu çalışmalarımızın sonucunu almaya başlayacağız" diye konuştu.

Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer de, özellikle Ankara'da ilçemiz ve beldelerimize katkı sağlayacak projeler için kaynak arayışlarıyla, bölgemiz halkının çıkarlarının savunularında üç belediye başkanının, CHP İlçe Başkanımız Sayın Hüsnü Erol'unda destekleriyle vermiş olduğumuz omuz omuza mücadeleleri kelimelerle anlatabilmek mümkün değildir. CHP çatısı altında bize oy veren halkımıza layık olabilmek için bu uyum ve kararlılıkla hareket etmeyi sürdürüyoruz. Şahsen ben artık aile bireyi olarak gördüğüm belediye başkanı meslektaşlarım ve parti yönetimlerimize yaptığımız bu çalışmalardan son derece memnunum" diye konuştu.

“AYVALIK TEK BAŞINA DEĞERLENDİRİLMEMELİDİR”
Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'de, “Ayvalık denildiğinde, sadece Ayvalık merkezi baz olarak almamak gerekiyor. Özellikle turizm alanında Ayvalık merkez kadar, bu bölgenin turizm getirilerinde pay sahibi olması gereken Küçükköy ve Altınova beldelerimiz göz ardı edilemez. 29 Mart yerel seçimleriyle Küçükköy ve Altınova beldelerimiz başarılı belediye başkanlarının yanı sıra insan olarak da mükemmel kişiliğe sahip olan Asım Sürer ve Mesut Ergin gibi değerleri görev başına getirdiklerini düşünüyorum. Onlarla bölgemizin eksiklikleri konusunda bir ailenin parçasıymışçasına birlikte hareket etmek inanılmaz bir sinerji oluşturuyor bizler için. Bu yüzden de gerçek birer kardeş gibi benimsediğim Asım ve Mesut başkanlarla tıpkı bir aile fertleri gibi birlikte olmaktan ve her adımımızda birlikte istişare ederek çalışmaktan son derece mutluyum. Bizler kendi aramızda siyasetçi değil, ağabey ve kardeş gibiyiz” şeklinde konuştu.

CHP İLÇE BAŞKANI HÜSNÜ EROL MEMNUN
Geçtiğimiz yerel seçimlerin ardından 3-0'lık sonucun kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüsnü Erol da, "Mühim olan bu başarının kalıcılığının sağlanmasıdır. Bu yüzden de başta Ayvalık ilçe merkezi olmak üzere, Küçükköy ve Altınova beldelerimizde balarılı çalışmalar yapılması gerekiyordu. Gururla görüyorum ki, partimizin üç belediye başkanı da yapmış oldukları çalışmalarla bölge halkımız için ellerinden gelen her türlü çabayı sarf ediyorlar. Onların bu çalışmalarının yanı sıra kendi aralarında kurmuş oldukları dostluk köprüsü de asla sarsılmayacak kadar güçlü bağlarla bağlıdır. Bu güçlü bağ oluştuktan sonra yapılan koordineli çalışmalar sonucunda elde edilecek başarılarla bölgede partimizi siyasi arenada hiç kimse yıkamayacaktır. Çünkü bizler siyasi kimliklerimizi bir yana bırakın, her şeyden önce çok büyük bir aileyiz" dedi.

Özellikle Ayvalık sınırları içerisinde kalan köy ziyaretlerinde halkın bir arada görmeye alıştığı üç belediye başkanının uyumlu çalışmalarına bölge halkı da, "Maşallah, Allah nazardan saklasın" diyerek destek verdikleri gözleniyor.

02.07.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ayvalık'n Belediye Başkanları El Ele

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi