Şifrem?
465 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Sokak Ortasında Silahlı Çatışma
Balıkesir'de güpe gündüz sokak ortasında silahlar konuştu.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Balıkesir'de gündüz vakti cadde ortasında meydana gelen silahlı çatışma büyük korku ve paniğe yol açtı. Husumetli iki grubun karşılaşması sonucu meydana gelen çatışmada şans eseri yaralanan olmazken kurşun isabet eden işyeri ve araçlar zarar gördü.

MAFYA HESAPLAŞMASI MI?
Edinilen bilgiye göre, saat 14.45 sıralarındaki olay çarşı merkezindeki Yaymacılar Caddesi üzerinde Alaca Mescit Camii önünde meydana geldi. Olayın görgü şahitlerinden Yıldırım Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kaya, "Muhtarlıkta oturuyorduk birden silahlar patlamaya başladı. Arka arkaya 10-15 el sıktılar. Saklandık, sonra bir grup caddede beyaz bir arabaya binip uzaklaştı" dedi.

İhbar üzerine çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği olay yerinde inceleme yapan Asayiş Şube ve KOM Şubeye bağlı ekiplerin yaptığı incelemeler neticesinde çatışmaya giren grupların Balıkesir'de kısa bir süre önce meydana gelen iki grubun arasındaki hesaplaşmanın devamı olduğu tespit edildi. İddiaya göre tesadüfen bölgede karşılaşan gruplar birbirlerine silah çekerek ateş açtı. Cami önündeki çatışma esnasında taraflar birbirine kurşun yağmuruna tutarken çevredeki işyeri ve araçlar da zarar gördü. Kurşunların herhangi bir vatandaşa isabet etmemesi ise şans olarak değerlendirildi. Olayın mafya hesaplaşması olabileceği ileri sürüldü.

BÜYÜK KORKU YAŞANDI
Olayda kurşunlara hedef olan Tadım Döner isimli işyerinin camları yerle bir oldu. Silahlı çatışma sırasında vitrin önündeki dönerin başında bulunan döner ustası İbrahim Çetin, "Dükkan boştu dışarıdaki masada oturan müşterilerimiz vardı. Birden silah seslerini duyduk, ne olduğunu anlayamadan kurşunlar camlarımızı parçaladı. Müşteriler kaçtı, ben de kendimi dolabın arkasına attım. Çok korktuk" dedi.

Dönerci ustası İbrahim Çetin yaşadıklarını anlatırken olayın şokunun verdiği etkiyle gülme krizine tutuldu. O anları hatırladıkça suratı asılan İbrahim Çetin işyerinin önündeki taburede oturarak dinlendi. Olaya şahit olan çevredeki esnaflar da büyük korku ve panik yaşarken bir işyerinin önünde oturan kadın telefonla evdeki çocuğunu arayıp silahlı çatışmayı anlatırken kaçan eli silahlı şüphelilerin olduğunu belirtip bir süre vden çıkmamasını söyledi. Silahlı çatışma sırasında kurşunlar etrafta park halinde olan araçlara da isabet etti. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı çalışma neticesinde 12 + 7 olmak üzere toplam 19 adet boş kovan ve 5 adet mermi çekirdeği ele geçirildi.

4 KİŞİ YAKALANDI 2 KİŞİ ARANIYOR
Olaya kısa sürede müdahale eden polisin yaptığı çalışma neticesinde silahlı çatışmaya giren gruplardan 10 FA 507 plakalı beyaz bir otomobil içindeki 4 kişi ile birlikte Toygar Mahallesi Asri mezarlık mevkiindeki Karizma Spor Tesisleri önünde önlem alan polis ekiplerince yakalandı.

Paşaalanı Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerden birinin üzerinde olayda kullanılan 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Öte yandan, silahlı çatışmanın ardından olay yerinden kaçan 10 EY 200 plakalı bir otomobilin de içindeki 2 şüpheli şahıs ile birlikte arandığı bildirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kimlikleri tespit edilen isimlerinin H.A. ve M.A. olduğu bildirilen 2 şüpheliyi daha arıyor. Balıkesir şehir merkezinde bir caminin önünde Cuma Namazından kısa bir süre sonra meydana gelen silahlı çatışma olayıyla alakalı Cumhuriyet Savcılığı tarafından da soruşturma başlatıldığı bildirildi.

02.07.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Sokak Ortasında Silahlı Çatışma

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi