Şifrem?
131 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Mantra Müziğin Kalbi Ayvalık'ta Attı
Ayvalık Belediyesi ile Orijin PR Tanıtım Danışmalığı adını taşıyan bir firmanın ortaklaşa organize ettikleri, ‘Kişisel Gelişim ve Sağlıklı Yaşam Günleri’ farklı ve gizemli konuların işlenmesiyle izleyenlere sıra dışı anlar yaşattı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

İzmir ve İstanbul'dan ‘Kişisel Gelişim ve Sağlık Günleri’ iki gün süren etkinliklere İzmir ve İstanbul'dan birçok Kişisel Gelişim ve Sağlık Merkezleri de destek verirken, etkinlik kapsamında ücretsiz sağlık taramaları ve atölye çalışmaları yapıldı. Ayvalık Belediyesi’ne ait İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde 5-6 Temmuz günlerinde yapılan etkinliklerde, ‘Transformal Nefes’, ‘Hipnomeditasyon’, ‘Kuantum’, ‘Suyun mucizevî gücü’, ‘Kendi Kendine Şifa’ gibi konular hakkında katılımcı vatandaşlara bilgilendirmeler ve uygulamalar yapıldı.

Ücretsiz olan etkinliklere, Anahtar Akademi, Amenti Şifa Merkezi, Altın Oran Akademi, Nefesle Hayat Kişisel Gelişim Merkezi, Calivita, İnternational, İnframed, Mehmet Cömert Zeytinyağları, Ayvalık Yoga Akademi, IQS, Napar Oyuncak Atölyesi gibi konusunun uzmanı merkezler destek verdi.

SEDA BAĞCAN'DA ETKİNLİKLERDE SAHNE ALDI
Etkinliğin içerinde çocuklara özel eğitim ve eğlence destekli oyun atölyesinin de bulunduğu gözlenirken, organizasyonun ilk günü akşamı verilen kokteyl'de Amerikalı efsanevi ses sanatçısı Tina Turner ile düet yaparak, sesini tüm dünyaya duyuran Seda Bağcan özel bir konser verdi. Yoga ve mantral müziğin dev ismi olarak bilinen Bağcan'ın nefes kontrolü ve yoga motifleriyle süslü figürlerle davetlilerle birlikte seslendirdiği şarkıların mistik kokusu dikkat çekerken, gece'de Rismistik Grubunun, zeytinyağı tenekeleri ve şişeleri ile katılımcılarla yaptığı özel bir interaktif gösteri ilginç ve renkli görüntüleri beraberinde getirdi.

Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Ayvalık Belediye Meclis Üyeleri Hatice Arga, Ahmet Yararbaş ve İbrahim Fatih Ayyürek'in de katıldığı interaktif gösteride, boş zeytinyağı tenekeleri ve pet bardaklar içerisindeki minik misketlerle ritim tutuldu.
Yoga ve mantral müziğin ruhlarda derin rehavetler sağlaması amacıyla yapılan interaktif gösteri sonrasında geceye katılanlar ilginç bir gece yaşadıklarını kaydederken, oldukça büyük bir oranda streslerini attıklarını ifade etmeleri dikkat çekti.

Orijin PR Tanıtım Danışmanlığı yetkilileri Sibel Önbaş ve Hülya Sevinç, "Ayvalık Belediyesi ile işbirliği halinde organize ettiğimiz etkinlikler çerçevesinde, oldukça ilginç konulara değinildi.

Asıl amacımız, dünya genelinde oldukça yaygın olan ve ülkemizde de yaygınlaşmaya başlayan kişisel gelişim ve sağlıklı yaşam konusunda vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve sağlık anlamında karşı karşıya kalabilecekleri sorunlarla bilgiyle hareket etmelerini sağlayabilmekti. Bu konuda eksiklikleri olan vatandaşlarımızı konunun uzmanlarıyla buluşturduk ve kendi iç dünyalarında ki olumsuzlukları pozitif hale getirebilmelerine yardımcı olmaya çalıştık. ABD'nin dünyaca ünlü sanatçısı Tina Turner ile birlikte albüm çalışması yapan Seda Bağcan'ı Ayvalıklılarla bir araya getirerek, bu müthiş sesi dinletmeye çalıştık. Gecenin finalini ise yoganın bir türevinin temelinde yükselen interaktif gösteriyle tamamladık" diyerek etkinlik süresince destek veren herkese teşekkür ettiler.

YALINAYAK ÇİMLERİN ÜZERİNDE DANS ETTİLER
Seda Bağcan'ın büyüleyici sesi ile seslendirdiği mistik konser ve ardından interaktif gösteri format gereği loş ışıklar altında ve İsmet İnönü Kültür Merkezinin bahçesinde bulunan yeşil alanda ve açık havada gerçekleşirken, yoga kültürünü yakından benimseyenlerin tüm negatif enerjilerini toprağa aktarabilmek için danslarını yalınayak yapmaları da gözlerden kaçmadı.

Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, "Kuantum ile ilgili geçen yıl kısa bir etkinlik yapmıştık. Bu yıl bu kapsam biraz daha genişletildi. Katılımcı sayısı az da olsa, gelecek yıllarda bu sayının artacağından en ufak şüphe duymuyorum" diye konuştu.

Ayvalık İsmet İnönü Kültür Merkezi bahçesinde yapılan konser sırasında etkinliklere destek veren kişi ve kuruluşlar ahşap ve zeytin ağacından yapılan plaketlerle ödüllendirildi.

07.07.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
03.05.2024 Tarihli Haberler
02.05.2024 Tarihli Haberler
01.05.2024 Tarihli Haberler
30.04.2024 Tarihli Haberler
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Mantra Müziğin Kalbi Ayvalık'ta Attı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi