Şifrem?
122 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesir'den Acuna Süpriz Teklif
Balıkesir'de ilk defa bu yıl ilan edilip kutlamaya hazırlanılan, '10.10.2010 Dünya Balıkesirliler Günü' için sosyal paylaşım ağlarında müthiş bir kampanya başlatıldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Medyanın en ünlüleri arasında yer alan program yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu, "Var mısın, Yok musun?" da 10 Ekim tarihinde Balıkesir adına 10 numaralı kutunun açılması için büyük bir kampanya başlatıldı. Balıkesirliler şimdi büyük bir heyecan ile Acun Ilıcalı'dan gelecek cevabı bekliyor.

Vali Yılmaz Arslan'ın öncülüğünde başlatılan, "10.10.2010 Balıkesir Günleri" büyük bir coşku ve heyecanla devam ediyor. Dünya Balıkesirliler Günü ilan edilen 10 Ekim tarihini daha da anlamlandırmak isteyen Balıkesirli bir grup genç facebook'ta kurdukları sosyal ağ ve başlattıkları kampanya ile gündeme oturdu.

Balıkesir'deki 10.10.2010 etkinliklerine renk ve heyecan katan gençlerin başlattığı kampanya ise tüm Balıkesirlileri heyecana sevk etti. Doruk Atak, Oğuz Uslu ve Talha Kaynar isimli üç kafadarın facebook'ta tıklanma rekoru kıran 10.10.2010 Dünya Balıkesirliler Günü adlı sayfaları Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı, "Var mısın Yok musun?" a katılmak için kampanya sürdürüyor.

Çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Talha Kaynar dünyanın her tarafındanki tüm Balıkesirlilere kampanyaya destek vermeleri için çağrıda bulunduklarını söyledi. 30 bini aşkın üye ve destekçisiyle kampanyayı devam ettiren gençlerin facebook'taki sayfalarında gönderilen etikette, Acun Medya iletişim bilgileri verilmiş.

Etikette, "10.10.2010 Pazar günü Balıkesir yarışsın. "Var mısın Yok musun?"da kazanılan parayla 4x4 elektrikli sandalyeden 10x10 = 100 tane kazanalım 500 bin TL bizim olsun. Hem Balıkesir kazansın hem de yürüme özürlü vatandaşlarımız kazansın bizleri bu projede yalnız bırakmayın. Maillerinizi ve telefonlarınızı eksik etmeyin. ayrıntılı bilgilendirme için "dunyabalikesirlilergunu@hotmail.com" görüşleri yer alıyor.

VALİ ARSLAN DEVREYE GİRECEK
Acun Medya ile iletişime geçen ve talepleriyle amaçlarını aktaran Balıkesirli gençler Acun Ilıcalı'dan gelecek olan cevabı bekliyorlar. Yaptıkları başvuru ve talebin biraz daha güçlü olması amacıyla yeterli kamuoyu oluşmasına rağmen daha güçlü iletişim kurulması gerektiğini savunan gençler, konuyu Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan'a aktarıp destek isteyecekler.

Gençlerden Talha Kaynar, "Acun medya ile görüşmelerimiz devam ediyor. Desteğe ihtiyacımız var. Acun medya ile uzun süredir irtibat halindeyiz. 10.10.2010 tarihinde 10 numaralı kutu ile yarışmak kazandığımız ödülle de Balıkesir'de "Dünya Balıkesirliler Günü"ne yakışan bir sosyal sorumluluk projesinde kullanmak istediğimizi belirttik (engelli vatandaşlar için bir okul yada durumu olmayan çocuklarımız için bir eğitim kurumu).

Balıkesir'i en iyi şekilde tanıtabileceğimiz bir program Var mısın Yok musun?. Kutu açma aralarında sinevizyon ekrandan Balıkesir'imizin tanıtım filmi oynatılabilir. Halk oyunlarımızla seyirciyi coşturabiliriz. Yağcı bedir halısını, ayranını, kolonyasını, höşmerimini ve bunlar gibi bir çok bize ait kültürümüzü yansıtabiliriz.

Balıkesirli hemşerilerimizden ricamız içlerinden geldiği gibi hiç bir metne uymadan yapmayı planladığımız bu organizasyonda bizlere destek çıkıp 10.10.2010 dünya Balıkesirliler gününde 10 numaralı kutu ile yarışmamıza olanak tanımaları. Biliyoruz ki Acun Ilıcalı sosyal sorumluluk projelerinde herkese destek oluyor, Balıkesir'e ve Balıkesirliye neden destek olmasın? Sizin de bu çorbada tuzunuz olsun istiyorsanız maillerinizi Acun Medya ya ulaştırın. Ne kadar çok mail giderse katılma şansızımız o kadar çok artacak. Artık bizde 30 bin kişilik bir aileyiz. Herkesten tek ricamız bu" diye konuştu.

Facebook sosyal paylaşım ağındaki sayfaları 10.10.2010 Dünya Balıkesirliler günü olan gençler, destek için Acun Ilıcalı'nın organizasyonuna ulaşılmasını ve Balıkesir için talepte bulunulmasını istediler.

05.10.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesir'den Acuna Süpriz Teklif

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi