Şifrem?
237 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Bandırma konusunda

-
2307168 Bandırma haber konusunda 215 inceleme

Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı
Ülkemizde ve dünyada hızla yükselen karavan turizmi konusunda somut adımlar atmak isteyen MÜSİAD şubeleri geçtiğimiz günlerde bir toplantı düzenledi.
20.06.2020
Bakan Soylu Sürücüleri Uyardı
Balıkesir'in Susurluk ilçesinde bayram trafiğini havadan ve yerden denetleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kontrol noktasında durdurulan sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı
03.06.2019
Narkotik Eğitim Tırı 78 Bin Kişiye Ulaştı
 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinin bir projesi olan Narkotik Eğitim Tırı, madde kullanımını önlemek konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Balıkesir'in Edremit ilçesine geldi.
16.01.2019
Bandırma'ya Tıp Fakültesi Kurulması
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, birkaç hafta içinde üniversiteye tıp fakültesi kurulması konusunda YÖK'ten olumlu karar çıkmasını beklediklerini söyledi.
12.01.2019
Narkotik Eğitim Tırı Balıkesir'de
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinin bir projesi olan Narkotik Eğitim Tırı, madde kullanımını önlemek konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Balıkesir'e geldi.
10.01.2019
Bandırma Devlet Hastanesine Teşekkür Belgesi
Bandırma Devlet Hastanesi yöneticilerine organ bağışı konusunda gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür belgesi verildi.
08.11.2018
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş
"Fahiş fiyattan satanlar, stokçuluk yapanlar Türkiye'nin yüz karasıdır" - "Bir taraftan fahiş fiyattan satanlar, bir taraftan 'daha da pahalansın' diye stokçuluk yapanlar, Türkiye'nin yüz karasıdır. Böyle milli bir mücadele verdiğimiz dönemde, bunların tolere edilmesi, bunlara müsamaha gösterilmesi mümkün değildir" - "Tespit edilen stokçular ya da fahiş fiyatlarda satanlar hakkında yasal işlemler yapılıyor. Gerekirse bu tedbirler daha da ağırlaştırılır. Mühim olan milletimizin üretim gücünün korunması, tezgahının dağıttırılmamasıdır. Bunu sağlayacak fiyat spekülasyonlarına Türkiye, asla göz yumamaz" - "İdlib konusunda Ruslar ile varılan mutabakat sonucunda İdlib'de orada hem göçün olmamasını sağlayacak hem de sivil insanların korunmasını sağlayacak bir plan üzerinde anlaşıldı. Ümit ederiz ki bu plan herhangi bir provokasyona meydan verilmeden başarıyla uygulanır ve Türkiye'nin İdlib özelinde ortaya koymuş olduğu bu insani diplomasi meselesi de bütün dünyaya örnek olur" - "Gerçekçi kararlarla Türkiye ekonomisinin daha da güçlü hale getirilmesi için bu saldırıları geride bırakacağız ve inşallah Türkiye yoluna güçlü bir Türkiye olarak devam edecektir. Bunun için hepimizin, bütün milletimizin bu operasyonlara, bu manipülasyonlara karşı uyanık olması herhalde önümüzdeki dönemin en önemli hususiyetlerinden birisidir"
26.09.2018
Bandırma'da Lisanslı Depoculuk Toplantısı Yapıldı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Bandırma Ticaret Borsası, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve Bandırma Ziraat Odası iş birliğiyle düzenlenen toplantıda, lisanslı depoculuk konusunda bilgi verildi. 
01.05.2018
Trafik Kurallarını Oyun Oynayarak Öğreniyorlar
Ayvalık'ta, Bağımsız Anaokulu'nun bahçesine trafik konusunda bilinçlendirme eğitimleri için parkur yapıldı.
09.04.2018
Edremit'te Zabıta Sahilde Denetim Yaptı
Edremit Belediye zabıtası, sahilerin kullanımı konusunda denetim yaptı.
03.07.2017
Bayram Öncesi Rezervasyon Yoğunluğu Başladı
Türkiye’nin önemli turizm bölgelerinden Edremit Körfezi’ndeki turistlik tesislerde yaz sezonuna girilmesiyle rezervasyon yoğunluğu yaşanıyor. Turizm işletmecileri, Ramazan Bayramı tatilinde yer sıkıntısı yaşamak istemeyenleri tesislerde yerlerini şimdiden ayırtmaları konusunda uyardı.
05.06.2017
Ayvalık'taki Sit Alanı Değişikliği
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye’nin en büyük doğal sit alanı Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılması konusundaki değişikliklere ilişkin olumsuz görüş bildireceklerini belirtti.
16.02.2017
Balıkesir Peyniri Dünyaya Tanıtılacak
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kenti gıda ve tarım konusunda marka yapmak istediklerini belirterek, "Balıkesir peynirini dünyaya tanıtmak için çalışmalar yapıyoruz.
08.10.2016
Balıkesir'de Depremlere Hazır Olun Uyarısı
Bahar ayları ile birlikte toprağın canlanması sonucunda meydana gelecek depremcikler konusunda uyarılarda bulunan Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Kemal Gökçay Yenigün Havran-Balya-Balıkesir Fay Zonu’na dikkat çekti.
01.03.2016
Çamlık'a Minia Balıkesir Geliyor
Kısa bir aradan sonra ikinci kez Hollanda'ya giden Başkan Uğur, Başbakan Davutoğlu'nun bir günlük çalışma ziyaretine katılan heyetteydi. Başkan Uğur Bandırma'ya yeni liman konusunda yatırımcılarla görüştü, toplantılarda hazır bulundu, Hollanda'daki Madurodam'ı inceledi.
11.02.2016
Baski'nin En Büyük Yatırımları Edremit'e
Balıkesir Sanayi Odası'nın Edremitli üyeleri için düzenlediği istişare toplantısında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleri gündemdeydi. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Edremitli sanayicilere Körfez'deki yatırımlar ve hedefler konusunda bilgiler verdi. Başkan Uğur, BASKİ'nin en büyük altyapı yatırımlarının Edremit'te yapılacağına dikkat çekti. Uğur, Edremit Otogarı'nın yerine geniş bir kent meydanı yapılacağı müjdesini de verdi.
09.02.2016
Balıkesir Milletveli Ahmet Akın Konuştu
Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, elektrik tüketim bedelleri konusunda sonuç alabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.
13.01.2016
Burhaniyeli Sağlıkçıların Belçika Ziyareti
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, AB projeleri kapsamında ‘ Sağlık Meslek Lisesi Öğrencilerinin AB’ de Tıp Bilimi Konusunda Uygulamalı Meslek Eğitimi ’ konulu proje ile Belçika’ ya gitti.
24.12.2015
Burhaniye’de Küçük Aile İşletmeleri Desteklenecek
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, küçük aile işletmelerinin desteklenmesi konusunda bir açıklama yaptı.
19.12.2015
Körfezdeki Katı Atık Toplanması Konusunda Alternatif Çalışmalar Devam Ediyor
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Körfez bölgesinin katı atık sorunu için kolları sıvadı.
17.12.2015
Burhaniye’de Üreticiler Desteklemeler Konusunda Bilgilendirildi
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünün öncülüğünde yapılan toplantıda, üreticiler, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu uzmanlarınca, tarımsal ve hayvancılık desteklemeleri konusunda bilgilendirildi.
09.12.2015
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Artık Bıçak Kemiğe Dayandı'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör konusunda bıçağın kemiğe dayandığını söyledi.
30.11.2015
Yeni Pazar Yeri İçin Halkla Görüşülecek
Karesi Belediyesi, Sakarya’daki Cuma Pazarı’nın yeni bir alana taşınması konusunda halka istişarede bulunacak.
03.11.2015
İvrindi’de Esnaflara Hijyen Uyarısı
Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünce, ilçedeki tüm kahvehane, lokanta, pastaneci ve fırıncılar gıda hijyeni konusunda bilgilendirildi.
19.10.2015
Başkan Kafaoğlu’na Öğrenci Teşekkürü
Macarlar Mahallesi’nde ikamet eden öğrenciler kendilerine servis aracı konusunda yardımcı olan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret ederek, teşekkür etti.
16.10.2015
İvrindi'de Çiftçilik Faaliyetleri Çeşitlendirilecek
Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünün öncülüğünde düzenlenen bir toplantıda , AB tarafından verilen destekler konusunda bilgiler verilirken, çiftçilik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi kararlaştırıldı.
12.10.2015
Burhaniye'de TKDK Hibe Başvuru Uyarısı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, çiftçileri, TKDK hibe başvuruları konusunda uyardı.
12.10.2015
Yaşama Yol Ver
Öğrencilerin Acil Sağlık Hizmeti konusunda temel bilgilerle donatılmasını amaçlayan ve 20 ilçede uygulanacak olan “Minik 112” projesinin tanıtım programı Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ile Balıkesir İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Servet Kocagöz’ün katılımıyla Atköy İlkokulu’nda gerçekleştirildi.
08.10.2015
Burhaniye’de Camide Çoraplar Ücretsiz
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, cemaatin camiye çorapsız gelmemesi konusunda uyarı yapan Ören Cami İmamı Kadir Özdemir, çareyi cemaate ücretsiz çorap dağıtmakta buldu.
29.09.2015
2 Bin Köylüye Ücretsiz Kist Hidatik Taraması Yapıldı
Balıkesir’in İvrindi ilçesine bağlı Yürekli köyünde, Ankara Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Okan Akhan ve Prof. Dr. Devrim Akıncı’nın başkanlığındaki bir ekip, 2 bin vatandaşı, hayvanlardan insanlara geçen kist hidatik hastalığı konusunda muayene etti.
18.08.2015
İvrindili Doktor Sokak Köpeklerinden Yana Dertli
Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, 2 bin köylü vatandaşın Kist Hidatik Hastalığı konusunda taramadan geçirilmesine öncülük yapan Dr. Emin Yiğit, sokak köpeklerinden dertli.
12.08.2015
Kuran Kursu Öğrencilerine Trafik Eğitimi
Balıkesir’de Kuran kursu öğrencileri, trafikte nasıl davranmaları konusunda bölge trafik ekipleri tarafından bilgilendirildi.
04.08.2015
İvrindi’de Arıcılara Destekleme Uyarısı
Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, arıcılığın gelişmesi için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, yöredeki arıcıları desteklemeler konusunda uyardı.
11.06.2015
Uzmanlardan Güneş Gözlüğü Uyarısı
Havaların ısınması ile güneş gözlüğüne olan talebin arttığına dikkat çeken uzmanlar, ucuz gözlükler konusunda vatandaşı uyardı.
09.06.2015
TKK Balıkesir Bölge’den Ortaklara Veterinerlik Hizmeti
Tarım Kredi Kooperatifleri ortakları, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Balıkesir Bölge Birliğinin (TKK) Veteriner Hekimleri Odası ile yaptığı protokol sayesinde her türlü hayvancılık konusunda en üst seviyede veterinerlik hizmetlerinden faydalanabilecekler.
02.06.2015
Karesi Spor’da Ortak Akıl Toplantısı
Karesi Spor’un Fikir Birliği Toplantısı’na katılan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kenti yönetme konusunda olduğu gibi spor konusunda da ’ortak akıl’ vurgusu yaptı.
15.05.2015
Ayvalık Belediyesi 'Kask’ınızı Takın Yaşam Çok Güzel'
Ayvalık Belediyesi meydana gelen motosiklet kazalarında ölüm ve yaralanmaların kasksız motosiklete binenlerde daha çok rastlandığına dikkat çekmek, motosiklet sürücülerini kaskın önemi konusunda bilinçlendirmek amacıyla bir çalışma başlattı.
04.05.2015
Bandırma Devlet Hastanesi’nde Organ Nakli Yapıldı
Son aylarda organ nakli konusunda başarılı çalışmaları ile dikkatleri çeken Balıkesir’in Bandırma Devlet Hastanesi’nde bir organ nakli operasyonu daha gerçekleştirildi.
30.04.2015
Edremit Park Ve Bahçeler Personeline İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi Verildi
Balıkesir’in Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde ki personele iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda eğitim verildi.
29.04.2015
Gönen'de Üreticiye Toprak Tahlili Uyarısı
Balıkesir’in Gönen ilçesindeki tarlalarda ekim dönemi yaklaşırken, Gönen Ziraat Odası Başkanı Necati Özkurt, üreticileri toprak tahlillerini yaptırmaları konusunda uyarıldı.
20.04.2015
Manyas’ta MYO Öğrencileri Kök Hücre Örneği Verdi
Balıkesir Üniversitesi bünyesindeki Manyas Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri, önce kök hücre konusunda konferansı dinlediler, daha sonra ise kök hücre örneği verdiler.
17.04.2015
STK’lar Ak Parti Temayül Yoklamasına Katıldı
AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı tarafından sivil toplum kuruluşları, dernekler, vakıflar ve meslek kuruluşlarının 25. Dönem Milletvekilliği aday tespiti konusundaki temayül yoklaması gerçekleştirildi.
23.03.2015
Deprem Fırtınası Yaşanan Balıkesir İçin Ürkütücü Açıklama
Balıkesir’de son 24 saat içinde 21 deprem yaşanması ile meydana gelen deprem fırtınası konusunda, Balıkesir Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Kemal Yenigün’den ürkütücü bir açıklama geldi.
19.03.2015
Burhaniye’de Tarımsal Arazilerin Satışı Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Arazi Edindirme Şube Müdürlüğü öncülüğünde, Burhaniye İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, 5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu Uygulamaları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.
12.03.2015
MHP'li Duran, Bahçeli'nin Elçisi Oldu
Balıkesir MHP'den milletvekili aday adayı olan Mehmet Duran, tarlada çalışan çiftçilere MHP'nin tarım ve hayvancılık konusundaki politikalarını anlattı.
10.03.2015
Çernobil Doktoru Türkiye'ye Geliyor
Çernobil’de meydana gelen nükleer faciaya araştırma ve kurtarma ekibi doktoru olarak katılan ve hayatta kalan tek kişi olan Anatoly Tkachuk, Türkiye’ye gelerek, nükleer enerji konusunda bilim adamlarını bilgilendirecek.
07.03.2015
Ayvalık’ta Gençlik Meclisi Geleceğe Sahip Çıktı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Madde Bağımlılığı konusunda Ayvalık sokaklarının temizlenmesi için savaş başlatan Ayvalık Kent Konseyi Gençlik Meclisi ilçede madde bağımlılığına dikkat çekmek ve önlemek amacıyla “Geleceğine sahip çık, hemen şimdi” başlığıyla bir eğitim semineri düzenledi.
04.03.2015
Balıkesir’de Eğitimcilerden Nöbet Ve Ek Ders Eylemi
Balıkesir’de, Eğitim Bir-Sen üyeleri, karşılıksız nöbet ve ek ders ücretleri konusunda eylem yaptı.
09.02.2015
Kızıklı'da Çiftçilere Domates Mildiyusu Anlatıldı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kızıklı Mahallesinde domates yetiştiriciliğinde karşılaşılan hastalıklar, zararlılar ve sözleşmeli tarım konusunda eğitim toplantısı yapıldı.
20.01.2015
Çiftçilere Mildiyusu Eğitimi
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü uzmanları, çiftçilere mildiyusu hastalığı konusunda eğitim verdi.
19.01.2015
Toplam Kayıt: 205   Sayfa: 1/5 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ] 
Bandırma Önemli kişiler









Bandırma Haber Başlıkları
uyuşturucu  mehmet ali çiçek  pehlivan  çalıştay  Hemşire İntiharı  Mehmet Siray  MHP adayı  kırtasiye  elektrik direği  kültür  minibüs  aday  sahte İçki  yasa dışı  CHP  Abdulhamit Erguvan  motor kazası  sinema günleri  kaçak sigara  akçay  Mustafa Gürcanlar  gazi  Kadın Girişimci  trafik cezası  İsmail Mehrioğlu  Belediye Meclisi  çeyiz  jandarma  kültürevi  Organize Sanayi  görkemli  balık hali  Soma  zehirlenme  Büyükşehir Belediye Başkanı  düzensiz göçmen  Birol Demirel  Hüseyin Azman  Altıeylül Belediye Başkanı  Karesi belediye Meclis Üyesi Adayları  toki  Halk Eğitimi Merkezi  İbrahim Ceylan  Ahmet Akın  Zeynep Aydoğan  çocuk kongresi  kuva-yi milliye  chp belediye baskan adayi  sahte para  Rıdvan Gider  maki  gıda  3 şüpheli  Harun Ertaş  yöresel lezzet  karesi  Esrar  Balpark  bisiklet  eş zamanlı operasyon  ivrindi  kayıp  Belediye Başkanı  Trafik Kazası  kutlama  tutuklandı  kaçak kazı  yunan  mahmut poyrazlı  balıkesirspor-trabzonspor maçı  gazete  sahte  kamyon  Ayakkabıcılar Odası  Altıeylül Belediyesi  cam şişe  seminer  bakkallar odası  kahveciler odası  susurluk  patlama  AKP edremit Adayları  chp adayı  plaket  gökçen  lokantacılar odası  yeni hastane  Kongre  elektrik  Arif Efetekin  işgal  bigadiç  ceza  yaralı  orta doğu  fatih erbakan  Başkan Adayları  Dr. Arzu Kaynak  Aşk intiharı  Midilli 

Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Bandırma Firmalar
Bandırma Ürünler
Bandırma Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Bandırma konusunda

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi