Şifrem?
115 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Bandırma Hakan Kayaalp

-
2306589 Bandırma haber Hakan Kayaalp 117 inceleme

Engelliliğin Farkına Vardılar
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp ile AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Hilal Demirözer, Aktif Sosyal Tüm Engelli Dostları (ASTED) ile bir araya gelerek ilginç bir engelli farkındalığına imza attılar.
13.05.2015
Ayvalık’ta Baski Ve Hakan Kayaalp’den Susuzluğun Çözümünde Somut Adım
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en büyük sorunlarından biri olan susuzluk sorununun kökünden çözümlemek için düğmeye basan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BASKİ ekipleri, kış aylarından bu yana sürdürdükleri proje çalışmalarını hayata geçirmeye başladı.
29.04.2015
Ak Partili Kayaalp’den Ayvalık İçin Proje Bombardımanı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, düzenlediği bir öğle yemeğinde ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.
14.04.2015
Fransa’nın Cannes Kentindeki Hakan Kayaalp’den Büyük Müjde
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en büyük mahallelerinden biri olan Altınova’da kapatılmasının ardından yılan hikâyesine dönen Alaaddin Süberoğlu Devlet Hastanesi binası, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp’in yoğun girişimlerinin ardından Sağlık Meslek Lisesi olabilmesine ilişkin karar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylandı.
11.03.2015
Ayvalık’ın Vizyonunu Değiştirmeye Hazırlanıyorlar
Balıkesir’in Ayvalık ilçesi vizyonunun; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un talimatı ve AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kayaalp’in nezaretinde yapılacak çalışmalarla daha modern ve çağdaş hale getirilmesi için düğmeye basıldı.
22.12.2014
Ayvalık Ak Parti’de Kayaalp Güven Tazeledi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi kongresinde Hakan Kayaalp güven tazeledi.
13.11.2014
Kaymakam Nazlı’dan Ak Parti İlçe Başkanı Kayaalp’e İade-i Ziyaret
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde kısa bir süre önce göreve başlayan Kaymakam Namık Kemal Nazlı, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kayaalp’e iade-i ziyarette bulundu.
28.10.2014
Vali Yaman’dan Gözlük Fabrikasına Ziyaret
İlçe ziyaretlerini sürdüren Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Ayvalık AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kayaalp’in gözlük fabrikasını gezdi.
24.10.2014
Ayvalık Ak Parti İlçe Başkanı Kayaalp’in Acı Günü
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, kayınpederini kaybetti.
15.10.2014
Baski’nin Çalışmalarını Yerinde İncelediler
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BASKİ’nin Ayvalık’taki susuzluk sorununu çözümlemek için gece-gündüz aralıksız sürdürdüğü çalışmaları Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp yerinde inceledi.
15.08.2014
Erdoğan’a Destek İçin Küçükköy’e Geldiler
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğini söyleyen 23 kişilik Balkan heyeti, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp’in öncülüğünde, Boşnak kökenli vatandaşların yaşadığı Küçükköy’e geldi.
04.08.2014
Ayvalık AK Parti'de Görev Değişimi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, kısa bir süre önce istifa eden AK Parti İlçe Başkanlığına, genel merkez tarafından Hakan Kayaalp atandı.
30.06.2014
Ayvalık ve Gömeç'te Miting Gibi Açılış
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ziyaret ettiği Ayvalık'ta AK Parti Ayvalık Seçim Bürosu'nun açılışını AK Parti Adayı Hakan Kayaalp ile birlikte yaptı.
03.02.2014
Balıkesir Ak Parti İlçe Belediye Başkan Adayları Belirlendi
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu Balıkesir Büyükşehir AK Parti ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.
17.01.2014
Ayvalık AK Parti'de Aday Adayları Heyecanı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesi, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen mini bir törenle AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Özcan ile ilçenin sevilen esnaflarından Hakan Kayaalp, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ayvalık Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduklarını açıkladı.
04.11.2013
Bandırma Önemli kişiler







Bandırma Haber Başlıkları
orta doğu  atık pil  dosluk maçı  yerli  Kamp  gökçen  hasat  Müsiad  Kızılkeçili köyü  Kuşcenneti  ayvalık  Hemşire İntiharı  itfaiye  film  Kadın Girişimci  Sahte Rakı  yıldönümü  Karesi Aday Adayı  okul  altınoluk  milli mücadele  Birol Demirel  İsmail Uğu  parti  proje  futbol  seminer  Başkan Adayları  çit teli  ambulans  kurtuluş  peynir  zincirleme kaza  kuluçka  Bayram Çılgın  Sabri Caner  panel  Aday Adayı  sergi  açık hava tiyatrosu  İsmail Aynur  Gazeteci  BDP  Hüseyin Azman  veteran futbolcuları  okçuluk  avşa adası  mesut ergin  güzel sanatlar  Ak parti Adayları  Halk Partisi  antandros  göçmen kaçakçılığı  torna  AKP edremit Adayları  yumurta  Mustafa Gürcanlar  Altıeylül Mhp ilçe Başkanı  yaya geçidi  narkotik  bölge hastanesi  Levent Gökalp  Bülent Başaran  Abdulhamit Erguvan  ali gürbüz  hız denetimi  Esrar  başpehlivan  Kosgeb  Yangın  2 ölü  zeytinyağı fabrikası  il göç idaresi  Aşk intiharı  Zeki Çıkrıkçı  balıkesir haberleri  tatil  çalışma  kapıdağ  Ak Parti  MHP adayları  bandırma  asayiş  itiraz  Arif Efetekin  Hayvancılık  Esnaf  çınar koyu  Hilal Demirözer  eş zamanlı operasyon  hamsi  bigadiç  Karavan Kamp  Mustafa Yaman  sigara yasağı  karadenizliler  temsil  plaket  Halk Eğitimi Merkezi  rekolte 

Son Günlerin Haberleri
01.05.2024 Tarihli Haberler
30.04.2024 Tarihli Haberler
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Bandırma Firmalar
Bandırma Ürünler
Bandırma Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Bandırma Hakan Kayaalp

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi