Şifrem?
127 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Bandırma mesut ergin

Ayvalık Küçükköy (Sarımsaklı) Belediye Başkanı

Ayvalık CHP Başkan Aday Adayı


-
1966564 Bandırma haber mesut ergin 11249 inceleme

Mesut Ergin, CHP'li Belediye Başkanlarını Aynı Sofrada Buluşturdu
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Bütünşehir Yasası kapsamında kapatılan Küçükköy Belediyesi’nin son Belediye Başkanı Mesut Ergin, belediye başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı ve dostluk kurduğu CHP’li mevkidaşlarıyla düzenlediği bir akşam yemeğinde bir araya geldi.
18.06.2015
Ayvalık'ta Başkan Mesut Ergin’den DSP Çağrısı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den istifa eden Balıkesir’in Küçükköy beldesi Belediye Başkanı Mesut Ergin, 30 Mart seçimlerde, Ayvalık sevdalılarının Demokratik Sol Parti (DSP) çatısı altında buluşmaya çağırdı.
27.01.2014
Mesut Ergin den Büyük Ayvalık çıkışı
Balıkesir’in Ayvalık Belediye Başkanlığı’na talip olan Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, ilçe merkezindeki seçim çalışmalarına, lokal açılış töreniyle başladı.
21.01.2014
Başkan Ergin Yanan Alanda İnceleme Yaptı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin hafta sonu çıkan ve henüz sebebinin anlaşılamadığı yangınla küle dönen Cunda Sahil Çarşısı’nda incelemelerde bulundu.
16.12.2013
Ayvalık'ta Başkan Ergin’den, Kadın Kooperatifine Tam Destek
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajlarıyla tanınan Küçükköy beldesinde, Küçükköy Belediyesi tarafından oluşumu süren Mahalle Evleri faaliyetleri kapsamında kurulacak olan kadın kooperatiflerine Belediye Başkanı Mesut Ergin desteğini sürüyor.
25.11.2013
Sokaklar Parke oluyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından parke taşı döşemesi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
18.11.2013
Ayvalık Şefkat Evleri Derneğinden Keyifli Gece
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Şefkat Evler Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin düzenlediği yemeğe ilgi yoğun oldu.
11.11.2013
Küçükköylüler Atatürk’ü Andı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, 10 Kasım Atatürk'ün ebediyete intikalinin 75.
10.11.2013
CHP'liler Cumhuriyet Bayramını Seytan Sofrasında Kutladılar
Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediye Başkanı ve CHP Ayvalık Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Ergin tarafından Cumhuriyet’in 90. yıldönümü nedeniyle ilçe ve beldelerdeki CHP’lilere Şeytan Sofrasında kahvaltı verdi.
28.10.2013
Mesut Ergin Ayvalık Standını Yalnız Bırakmadı
Balıkesir Valiliği tarafından 10-13 Ekim tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen, Küçükköy Belediyesi, Ayvalık Belediyesi, Altınova Belediyesi katıldığı Balıkesir Tanıtım Günleri’nin açılışına ilgi yoğun oldu.
13.10.2013
Mesut Ergin’e Ayvalık Ve Altınova’da İlgi Yoğun Oldu
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, CHP’den Ayvalık Belediye Başkanlığına aday adayı olan Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin Ayvalık merkez ve Altınova’da esnaf ziyaretleriyle vatandaşlarla buluşma geleneğini sürdürüyor.
30.09.2013
Başkan Ergin’den Kılıçdaroğlu’na Anlamlı Karşılama
Balıkesir'in Bandırma ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yılı ve CHP'nin kuruluşu şölenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu helikopterden inerken Ayvalık’tan karşılayan tek Belediye Başkanı Mesut Ergin oldu.
19.09.2013
Mesut Ergin’den Gövde Gösterisi Gibi Start
Ayvalık'ta, Yaklaşan Yerel Seçimler öncesinde adeta aday enflasyonu yaşayan CHP’de, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin de Ayvalık Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.
16.08.2013
Mesut Ergin Adaylığını Açıklayacak
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 2014 Yerel Seçimleri öncesinde adaylar yavaş yavaş belirlenmeye başlarken, yerel seçimler için Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin’in de bugün Ayvalık Belediye Başkanlığı için resmen adaylığını açıklayacağı öğrenildi.
14.08.2013
Engelli Vatandaşa Hayat Veren Armağan
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, Belediye Başkanı Mesut Ergin, beldede yaşayan engellilere yönelik yaptığı hizmetlerle dikkatleri üzerinde topluyor.
19.07.2013
Başkan Ergin’den Anlamlı Hediye
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediyesi bünyesinde çalışan kabristan sorumlusu Erhan Sabancı’ya, bir hayırsever tarafından hediye edilen kol saati, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin tarafından teslim edildi.
02.07.2013
Başkan Mesut Kabına Sığmıyor
Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinde, Belediye Başkanı Mesut Ergin, bölgede faaliyet gösteren basın mensuplarıyla yörenin eşsiz tadı Boşnak Börekli bir basın toplantısı gerçekleştirdi.
24.06.2013
Küçükköy'de Başkan Görevinin Başında
AYvalık'a bağlı Küçükköy beldesinde, bir süre önce trafik kazası geçiren Belediye Başkanı Mesut Ergin, doktorlarının 3 haftalık istirahat raporu vermesine rağmen bir hafta öncesinden görevine başladı.
01.04.2013
Küçükköy Belediye Başkanı Ergin Kaza Atlattı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajlarıyla tanınan Küçükköy beldesinin başarılı Belediye Başkanı Mesut Ergin, sabah Ankara’dan beldeye dönerken trafik kazası geçirdi.
21.03.2013
Başkan Ergin Gökhan Günaydın’ı Yalnız Bırakmadı
Ayvalık'a bağlı Küçükköy Belediyesi’nin genç Başkanı Mesut Ergin, partisinin Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ı Çanakkale’nin Küçükkuyu beldesinde düzenlenen 4. Zeytin Kurtuluş Şenliklerinde yalnız bırakmadı.
21.02.2013
Küçükköy Anayasa Mahkemesi'nde
Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinde, Belediye Başkanı Mesut Ergin, Büyükşehir Yasası çerçevesinde kapatılacağı açıklanan Küçükköy Belediyesi'nin, kapatılmaması için Anayasa Mahkemesi'ne ferdi olarak başvuruda bulundu.
08.01.2013
İsmet İnönü'nin Torunu Mesut Ergin'i Ziyaret Etti
Ayvalık'a bağlı dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajlarıyla tanınan Küçükköy beldesi, önceki gün Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün öz torunu Ayşe Gülsün Bilgehan’ı ağırladı.
10.12.2012
Başkan Mesut Engelliler Gününde Sevindirdi
3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Ayvalık'a bağlı Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, beldede yaşayan 18 yaşındaki doğuştan yürüme kabiliyeti olmayan Damla Arslan’a akü ile çalışan engeli arabası hediye etti.
04.12.2012
Küçükköy Belediyesi'nden Asker Uğurlaması
Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinde, 92/4 tertip vatani görevlerini yapacak olan asker adayı gençler Belediye Başkanı Mesut Ergin’in katıldığı eğlenceli bir yemekle uğurlandı.
19.11.2012
Sarımsaklı Halkı Tepkili
Ayvalık'a bağlı dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajlarıyla tanınan Küçükköy beldesinde Pazar günü yapılan referanduma yoğun ilgi nedeniyle önceki gün bir basın toplantısı düzenleyen Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, oylamaya katılan belde halkı ile oylamaya destek veren Milliyetçi Hareket Partisi ve İşçi Partisi’nin ilçe ve belde başkanlıklarına teşekkür etti.
16.10.2012
Sarımsaklı Direniyor
hükümlerince kapatılmasının gündeme gelmesinin ardından Küçükköy Belediyesi'nin genç ve dinamik Başkanı Mesut Ergin, belde halkına belediyenin kapatılması halinde yaşanılacak kaosu anlatmaya çabalıyor.
14.10.2012
Başkan Aktepe Nakliyecilerin Sözcüsü Oldu
Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinde, Belediye Başkanı Mesut Ergin’i ziyaret eden Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yener Aktepe; Sarımsaklı’da yeni meydan düzenlemesi projesini hazırlayan Ergin’den belde de nakliyecilik yapan kamyonetler için durak istedi.
27.09.2012
Küçükköy'de Paşa Koyu Mercek Altında
Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinde, Belediye Başkanı Mesut Ergin tarafından revize imar planından yola çıkarak, 3 aydan bu yana başlatılan çalışmalar kapsamında, önceki gün beldeye gelen Dokuz Eylül Üniversitesinden bir heyet, Sarımsaklı Plajlarından başlayıp, iç denize kadar uzayacak kanal projesinin hayata geçirilip, geçirilemeyeceğini inceledi.
24.09.2012
Dev Projeler Hayata Geçiyor
Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinin dinamik Belediye Başkanı Mesut Ergin, düzenlediği basın toplantısıyla beldesinde hayata geçirmek istediği projeleri ile ilgili brifing verdi.
18.09.2012
Küçükköy Belediye Başkanı Ergin'e Pankartlı Teşekkür
Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinin kanalizasyon sorununun 21 yıldan bu yana çözümlenmesi için süren mücadelede son etaba gelinmesi nedeniyle Sarımsaklı’daki Eda ve Mert 3 Apartman ve sitelerinin sakinleri Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin’e teşekkür pankartı hazırlattı.
19.07.2012
Ergin'den Arıtma ve Derin Deşarj Çalışmalarına Sıkı Takip
Ayvalık'a bağlı dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajlarıyla tanınan Küçükköy beldesinde, yapımı süren Arıtma ve Derin Deşarj çalışmalarını sık sık yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mesut Ergin, izlenimlerinden oldukça memnun görünüyor.
06.07.2012
Sarımsaklı İlçe Oluyor
Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinde (Sarımsaklı), Belediye Meclisi, başkan Mesut Ergin öncülüğünde olağanüstü toplanarak, ilçe olabilmek için resmi mercilere başvuru kararı aldı.
28.05.2012
Küçükköy'de Yemek Dünyası Mesut Erginle Start Aldı
Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinin dünyaca ünlü turizm merkezi olarak kabul edilen Sarımsaklı’da, Mehmet ve Veli Usta tarafından ortaklaşa açılan ‘Yemek Dünyası’ adındaki restoranın açılışını Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin yaptı.
09.05.2012
Küçükköy Belediyesi'nden Tarihi Karar
Ayvalık'ta bağlı Küçükköy beldesinde önceki gün Mayıs ayı olağan toplantısı için Başkan Mesut Ergin öncülüğünde bir araya gelen Küçükköy Belediye Meclisi, tarihi bir karara imza attı.
04.05.2012
Mesut Ergin Durmak Bilmiyor
Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinin başarılı Belediye Başkanı Mesut Ergin’in, beldenin dünyaca ünlü turizm merkezi Sarımsaklı’yı yaz mevsimine hazırlama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
25.01.2012
Vatandaşlar Başkan Ergin'e Tam Not Verdi
Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinin genç ve dinamik Belediye Başkanı Mesut Ergin, önceki gün yapılan dev bir halk toplantısında belde vatandaşlarıyla buluştu.
16.09.2011
12.Dev Adamdan Sarımsaklı Ziyareti
Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinin gururu 12. Dev Adam olarak adlandırılan Türk Milli Basketbol Takımının en önemli oyuncusu İzzet Türkyılmaz, önceki gün Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin’i makamında ziyaret etti.
13.09.2011
Yunanlı Kafileden Küçüköy Belediyesine Ziyaret
Ayvalık'a bağlı dünyaca ünlü plajlarıyla tanınan Sarımsaklı mevkiinin de sınırları içinde bulunduğu Küçükköy’e tatil amaçlı Yunanistan’ın Midili Adası’ndan gelen 15 kişilik kafile, Belediye Başkanı Mesut Ergin’i ziyaret edemeden ülkelerine dönmedi.
22.08.2011
Başkan Ergin'den Tarihi Rekor
Küçükköy belediye başkanı Mesut Ergin tarihi rekor kırdı.
01.03.2011
Bandırma Önemli kişiler



Bandırma Haber Başlıkları
Kaçırılma  av sezonu  Birol Demirel  ekim  destek  Hüseyin Azman  höşmerim  narkotik  Kongre Merkezi  huzur  silahlı saldırı  tarihi bina  oyun  Yangın  bayram namazı  Müsiad  yeni hastane  akçay  hazırlık maçı  yunan  balıkesir haberleri  Mehmet Bayyiğit  göçmen kaçakçılığı  Kongre  Berberler odası  başpehlivan  Midilli  Halk Partisi  Ak parti Adayları  deprem  yolcu otobüsü  ihtiyaç  Cahit İnceoğlu  kapıdağ  turizm  Sefer Akdağ  kadına şiddet  şahinderesi kanyonu  istiklal  Kuşcenneti  AKP Aday Adayı  Sahte Rakı  domates  Kepsut  Edip Uğur  kaçak midye  Trafik Kazası  İsmail Damar  polis memuru  altıeylül Belediye başkan adayı  Cengiz Dikici  eş zamanlı operasyon  mazbata  kitap  süper amatör  tutuklandı  altay  seminer  tren kazası  Nurettin Güney  balkes  sahte İçki  Belediye Başkan Adayı  Belediye Meclis Üyesi Adayları  bandırma  atletizm  çit teli  Doğan Tokat  chp belediye baskan adayi  toprak kayması  avşa adası  kültür  toki  Kumar  asfalt  Mustafa Canseven  MHP adayları  ikram  Mustafa Çaltı  Rıdvan Gider  MHP Karesi  CHP belediye başkanı adayı  Coronavirüs  Dr. Arzu Kaynak  Zeki Çıkrıkçı  Arif Efetekin  atlı cirit  yaralı  Başarı Hikayesi  Mahir Alkan  işgal  tarım arazisi  sarımsaklı  uyuşturucu operasyonu  kamyonet  ölüm  karadenizliler  panel  CHP  bakımevi 

Son Günlerin Haberleri
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Bandırma Firmalar
Bandırma Ürünler
Bandırma Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Bandırma mesut ergin

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi